A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Intezze Tao

Termékkatalógus
Intezze Tao
4,4 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, IPx4 védettség, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 98 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, akár 11 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  INTZ003a Termékszám:  8594193720309 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intezze Tao


Vezeték nélküli INTEZZE TAO fülhallgató

Élvezd a vezeték nélküli szabadságot zenehallgatás közben. Elég megvásárolnod a megfizethető Intezze Tao fülhallgatót, amely lenyűgöz a kivitelezésével, a hangminőségévél és a hosszú üzemidejével. A fülhallgatót a legújabb vezeték nélküli Bluetooth 5.0 szabvánnyal és egy speciális Airoha chippel látták el.

KÉNYELMES PÁROSÍTÁS

Az Airoha chip és a Bluetooth 5.0 használatának köszönhetően az Intezze Tao fülhallgató gyorsan, megbízhatóan és a párosítási mód bonyolult aktiválása nélkül párosítható. A zeneátvitel rendkívül stabil és a legtöbb esetben nem szakad meg.

ÉRINTÉSVEZÉRLÉS

Mindkét Intezze Tao fülhallgató érintőfelülettel rendelkezik, amely segítségével fogadhatod a hívásokat, válthatsz a zeneszámok között vagy szüneteltetheted a zenét. Ezenkívül a négy dióda világosan megmutatja a fennmaradó energiát.

TÖLTŐTOK

Mindkét fülhallgató saját 55 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Egy feltöltéssel körülbelül 3,5 órán keresztül üzemképesek. A kulcsfontosságú elem azonban a töltőtok, amely további 7,5 órás hallgatási időt biztosít az Intezze Tao fülhallgató számára.

AZ INTEZZE TAO fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető vezeték nélküli fülhallgató
  • Könnyű párosítás az Airoha chip és a BT 5.0 segítségével
  • A kiváló minőségű mikrofonok tiszta, érthető hangátvitelt biztosítanak
  • Érintésvezérlés a zenelejátszás és a telefonhívások kezeléséhez
  • Az akkumulátor tényleges üzemideje egy feltöltéssel 3,5 óra + további 7,5 óra újbóli feltöltésnél a tokból
  • A fülhallgató egyszerre két eszközzel is párosítható
  • Ellenáll az izzadságnak és a fröccsenő víznek az IPX4 szabvány szerint

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intezze Tao Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intezze Tao. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intezze Tao. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intezze Tao. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intezze Tao.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ