Shop roku Akvizice ApF HU

Invoxia TRIBY

Termékkatalógus
Invoxia TRIBY
Bluetooth hangszóró - wifi, rádió, Apple HomeKit, Androis/iOS Triby alkalmazás, AirPlay zenelejátszás, 5 programozható gomb, IFTTT támogatás, Spotify, hívás, nedvesség és hőmérséklet érzékelő, üzenetküldés, E-ink kijelző, szilikon csomagolás
Kód:  INVa01 Termékszám:  IX-KTP1-IVX-005 Gyártó honlapja:

Invoxia TRIBY


Invoxia TRIBY

Invoxia Triby hangszóró kifinomult retro designnal

A kompakt kialakítású Invoxia Triby két hangszórója egy passzív mélynyomóval egészül ki, továbbá egy szilikon kerettel is büszkélkedhet, amely megfelelő védelmet biztosít a készüléknek. Remek előnye a mágneses hátoldal és a praktikus retro fogantyú, amely kényelmes hordozást tesz lehetővé. A lélegzetelállítóan mély basszus és a tiszta magas hangok érdekében a hangszórt egyedülálló 3D-s algoritmus vezérli.


Hosszú élettartam

Az Invoxia Triby, köszönhetően a beépített akkumulátornak, akár 12 órán keresztül is szolgáltatja a zenét. A rendkívül alacsony fogyasztást az E-ink kijelzővel éri el. A csomag tartalmaz egy micro USB kábelt is, amely segítségével a lemerült akkumulátor feltölthető.


Kényelmes beállítás a modern Triby alkalmazásnak köszönhetően

Az Invoxia Triby hangszóró funckióit a Triby applikáció segítségével állíthatod be, amely teljesen ingyenes az Android és az iOS felhasználók számára. Az alkalmazással aktiválhatod az Invoxia Triby hangszórót, és megteheted a kezdő lépéseket a készülék személyreszabásához, valamint öt gomb is programozható a segítségével. Természetesen, lehetőséged van szinkronizálni a lejátszási listákat a Spotify zenei szolgáltatásból. Az Invoxia Triby hangszóróval rövid üzeneteket, vázlatokat vagy hangulatjeleket küldhetsz.

Invoxia TRIBY

Apple HomeKit és IFTTT alkalmazás támogatása

Az Invoxia Triby hangszóró támogatja a WiFi-t, illetve a Bluetooth kapcsolatot, és teljes mértékben kompatibilis a HomeKit protokollal. Ennek köszönhetően automatizált folyamatok és egyedi jelenetek létrehozását. Az automatizált folyamatokat egyszerűen programozhatod az IFTTT szolgáltatás és alkalmazás segítségével. Az Invoxia Triby nemcsak kiváló hangszóró, hanem hasznos a páratartalom és szobahőmérséklet követésében is.


Invoxia TRIBY

Az Invoxia Triby hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Smart WiFi és Bluetooth vezeték nélküli hangszóró HomeKit támogatással
  • Ergonomikus retro design
  • Zenelejátszás AirPlay és Bluetooth segítségével
  • Két nagy teljesítményű hangszóró, passzív mélynyomó, 3D algoritmus
  • 5 programozható gomb
  • Internetes rádió az egész világból
  • Az IFTTT szolgáltatás és alkalmazás támogatása
  • Spotify támogatás
  • Hanghívások
  • Intercom lehetősége
  • Kihangosított telefonhívások

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Invoxia TRIBY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Invoxia TRIBY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Invoxia TRIBY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Invoxia TRIBY.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ