Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

ION Air CD

Termékkatalógus
ION Air CD
5 3 értékelés
Discman - Bluetooth interfésszel, tápellátás 2 x AA elemmel vagy adapterről, fejhallgató kimenet
Kód:  ION033 Termékszám:  Air CD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ION Air CD

Már eljött az az idő, hogy a klasszikus discman és az esetleges audio CD lejátszás már a múlté. Vagy mégsem? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az ION air lejátszóval újra meghallgathatja a mára már beporosodott CD gyűjteményét? Első pillantásra egy régi, közismert discmannek tűnik, és tényleg úgy is működik. Ezenkívül egy lényeges funkcióval is el van látva, amely által a lejátszó vezeték nélkül csatlakoztatható fejhallgatóhoz vagy hangszóróhoz. Mindez Bluetooth technológia segítségével történik. Lenyűgüzi Önt a szupervékony, modern designjával. A CD-k kényelmesen lejátszhatóak mindenütt ott heverő és összegabalyodó kábelek nélkül. Ez az ION Air lejátszó.

Az ION Air CD lejátszó legfontosabb jellemzői

  • Jelátvitel Bluetooth technológia segítségével
  • Rendelkezésre áll egy klasszikus 3,5 mm-es fejhallgató bemenet is
  • Az ION Air lejátssza a CD-t, CD-R-t, CD-RW-t, MP3-t, WMA-t
  • Tápellátás két AA elemmel vagy USB adapterről
  • Modern és szupervékony kivitelezésű CD lejátszó
  • Egyszerű digitális kijelző

Az ION Air lejátszóban minden a helyén van

Az ION Air CD lejátszó egy egyszerű eszköz, amelyben minden elemnek megvan a saját helye - így az eredmény maximális funkcionalitás és egyszerű, intuitív vezérlés. Az áttekintehtő digitális kijelzőnél, amely csak az alapvető információkat jeleníti meg, megtalálhatóak a klasszikus vezérlőelemek a dalok lejátszásához, szüneteltetéséhez, megállításához vagy váltásához. Az ION Air lejátszó segítségével nemcsak a klasszikus CD-ket élvezheti, hanem a CD-re kiégetett MP3 és WMA fájlokat is.

 
Megjegyzés:
» Összes CD lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Air CD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Air CD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Air CD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Desktop-CD-Player ION Audio Air CD tragbarer CD-Player mit Bluetooth-Streaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Desktop-CD-Player ION Audio Air CD tragbarer CD-Player mit Bluetooth-Streaming.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ