30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

ION Compact LP Burgundy

Termékkatalógus
ION Compact LP Burgundy
Lemezjátszó - műbőr kivitelezés, lejátszási sebesség 33/45/78 fordulat percenként, USB-csatlakozás PC-hez, RCA, bakelitlemezek digitalizálása, Vinyl Converter szoftver, USB-kábel
Kód:  ION001o3 Termékszám:  812715018948

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ION Compact LP Burgundy

A lemezjátszók kora már ugyan letűnni látszik, idejük azonban még nem csengett le teljesen. Ha Ön még mindig a bakelit szerelmesei közé tartozik, és szeretné leporolni régi lemezeit, vagy vonzza a gramofonlemezek megvásárlása, és minőségi lejátszó után kutat, úgy  az ION Compact LP biztosan megfelel az Ön elképzeléseinek. Remekbe szabott retró design-ja mellett a készülék további extrákat is tartogat. 

Fő sajátosságok

  • Lemezjátszó műbőr retró design-nal
  • Életet lehel a rég elfeledett lemezekbe
  • Bakelitlemezes felvételek digitalizálása
  • 3 lejátszási sebesség
  • Beépített USB audio interfész és RCA-kimenet a hangszórók csatlakoztatására
  • Elegáns és stílusos design

Digitalizálja régi felvételeit

Otthona nyugalmában bakelitlemezeit hifi berendezésen keresztül hallgathatja. A beépített digitális audio interfésznek, illetve a mellékelt EZ Vinyl / Tape Converter nevű szoftvernek köszönhetően felvételei átvihetők digitális formátumba, így utazás során, MP3-lejátszóról vagy okotelefonjáról is élvezheti őket. Sőt, a szoftver képes felosztani a teljes felvételt különálló zeneszámokra. A rendszer támogatja mind a PC, mind a Mac platformokat.

A három előre beállítható forgatási sebesség biztosítja a kompatibilitást a 33 1/3, 45 és 78 RPM-es lemezekkel. Így nem vesznek kárba a törékeny, 78-as fordulatú Shellac-lemezei sem, ezekhez azonban speciális tű beszerzése szükséges. A szabványos RCA-kimeneten keresztül házimozi rendszer vagy hangszórók csatlakoztathatóak.

 

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
325 mm Kész!
Mélység
265 mm Kész!
Magasság
85 mm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Compact LP Burgundy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Compact LP Burgundy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Compact LP Burgundy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Audio Compact LP Burgundy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Audio Compact LP Burgundy.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ