Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

ION Party Rocker Plus

Termékkatalógus
ION Party Rocker Plus
5 1 értékelés
Hangszóró - hordozható, 50W RMS, Bluetooth, mikrofon, 3,5mm jack, fény-show, echo effektus
Kód:  ION006a Termékszám:  0812715019006 Gyártó honlapja:

ION Party Rocker Plus

A robusztus ION Party Rocker Plus hangszóró több mint elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy hangos zenét játssz vele, és nagy-létszámú rendezvényeken is használd. Töltsd fel kedvenc dalaidat bármelyik, Bluetooth-képességgel rendelkező eszközről! A zene  egy 6,5-hüvelykes mélynyomón keresztül  a 2-utas hangszórórendszer segítségével dübörög, egy 50 wattos erősítővel hatékonyan megtámogatva.

le
 ION Party Rocker Plus

Gazdag hangzás vonzó világítással

Az ION Party Rocker Plus hangszóró fel van szerelve színes fényrendszerrel, amely automatikusan igazodik ahhoz a zenéhez, amit éppen játszol rajta. 6 színű fényt tud kivetíteni a falra és a lábakra, lenyűgöző hangulatot teremtve ezáltal. Zenéd hangos lejátszásáról az 50 wattos hangszóró gondoskodik, amely kitölti a szobát lenyűgöző basszushangzással.


Kényelmes, vezeték nélküli csatlakozás

 A vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatod ION Party Rocker Plus hangszóródat az intelligens iOS vagy Android okostelefonodhoz. A telefonnal tudod szabályozni a hangerőt, tudsz választani a lejátszási listádról vagy tudod indítani / leállítani a zenélést.

le
 ION Party Rocker Plus

le
 ION Party Rocker Plus

Gyors és egyszerű kezelhetőség

A csomag tartalmaz egy kiváló minőségű mikrofont is, kábellel. Az egyéni zenehallgatást egy 3,5 mm-es fejhallgató kimenet teszi lehetővé. A hangszóró elején lévő vezérlőgombok segítségével könnyen tudod irányítani a fényjátékot és a zenélést. Nagyszerű még a beépített power bank funkció is, melynek révén a hangszóró energiája segítségével újratöltheted telefonjaidat, tableteidet és egyéb, USB-vel tölthető eszközeidet.


Legfontosabb jellemzők

  • Hang-lejátszás (50 W)
  • Kiváló minőségű mélynyomó és magas-hangszóró a kiváló dinamikus tartomány és a tiszta hangzás érdekében
  • Bluetooth vezeték nélküli csatlakozás
  • 3 világítási mód
  • 6 színű fényjáték -  vörös, zöld, kék, bíbor, narancssárga, fehér

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Party Rocker Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Party Rocker Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Party Rocker Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lautsprecher ION Party Rocker Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lautsprecher ION Party Rocker Plus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ