A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Ion Ford Raptor

Termékkatalógus
Ion Ford Raptor
5 1 értékelés
Vezeték nélküli hangszóró - hordozható, 100W, Bluetooth, FM rádió, USB port, 2x mikrofon bemenet, akkumulátor 75 óra üzemidővel, FORD RAPTOR design, teleszkópos fogantyú, kerekek
Kód:  ION006m1 Termékszám:  Ford Raptor

Ion Ford Raptor

Ion Ford Raptor

Vezeték nélküli ION hangszóró

Vezeték nélküli hordozható hangszórót keres egy partira robusztus kialakítással? Az Ion Ford Raptor Bluetooth, NFC vagy 3,5 mm-es audió csatlakozón keresztül csatlakozik a forráseszközhöz, és a kerekeknek és a teleszkópos fogantyúnak köszönhetően könnyen szállítható az egyik helyről a másikra. A kiváló hangteljesítményt 100 W-os erősítő biztosítja, míg a több Rocker Sport egység egyidejű csatlakoztatását lehetővé teszi a True Wireless Stereo alkalmazás.

Ion Ford Raptor


A szórakozás esőben sem ér véget

A hangszóró rendelkezik egy AM/FM vevővel a kedvenc rádióállomása behangolásához, és mikrofon- vagy AUX-bemeneti csatlakozót is kínál nem-Bluetooth forráseszközhöz. Az ION Block Rocker Sport ellenáll az esős időjárásnak, és gumi sarkai hatékonyan védik az ütődéstől és a kopástól. Tápegysége nem hat zavarólag a csúnya vezetékekkel, hanem nagy teljesítményű akkumulátorról működik, amely akár 75 órás folyamatos működésre is képes.

Ion Ford Raptor


Ion Ford Raptor

Tehát mit is kínál a Block Rocker?

• Vezeték nélküli hangszóró Bluetooth-on keresztül működtetve
Hatékony színes LED világítás
• AUX bemenet, mikrofon csatlakozó
• Vízálló az IPX4 tanúsítvány szerint
• USB a Power bank-ként való feltöltéshez is
• Gumikerekek és teleszkópos fogantyú a könnyű hordozáshoz
• Az újratölthető akkumulátor akár 75 óráig is kitart
• A csomag a mikrofont is tartalmazza



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ion Ford Raptor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ion Ford Raptor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ion Ford Raptor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ion Ford Raptor.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ