Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ION Job Rocker Max

Termékkatalógus
ION Job Rocker Max
Hangszóró - hordozható, 50W RMS, vízálló, porálló, 6 gombos, Bluetooth, AM/FM rádió, 2x AC bemenet + 12V-os bemenet, akkumulátor üzemideje 50 óra
Kód:  ION005k Termékszám:  812715019105 Gyártó honlapja:

ION Job Rocker Max

Vigye magával kedvenc zenéjét építkezésekre, a garázsba és bárhova, ahol a villamos energia nem áll rendelkezésre. Ez a robusztus, újratölthető hangszóró több mint elég hangos zene lejátszására még nagy, sokfős rendezvényeken is. Kedvenc dalaidat bármilyen eszközről lejátszhatod a Bluetooth segítségével. A lejátszóban egy 6,5"-es mélynyomó pumpálja a zenét, amit egy 50W-os erősítő vadul hajt. Fokozza a munkamenetet megfelelő hanghatásokkal - a szabad ég alatt még soha nem volt ilyen egyszerű.

Legfontosabb jellemzők

  • Hangszóró bárhol, ahol csak szeretnéd (50 W)
  • Kiváló minőségű mélynyomó
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat
  • AM/FM rádió (6 előre beállítható program)
  • Porálló
  • 2 foglalat a világításhoz, eszközökhöz és egyéb berendezésekhez
  • Újratölthető akkumulátor akár 50 óra működéssel
  • Töltés 10 óra
  • Robusztus konstrukció ugyanakkor könnyen szállítható

Szabadban való használatra készült

Amint azt a készülék egész kinézete is sugallja, ez az ügyes hangszóró építési területekre és poros terekbe lett tervezve, ahol felélénkíti a munka pillanatait. A kiváló minőségű konstrukciót acél fogantyú egészít ki, valamint egy speciális sarokvédő lökhárító, amely tökéletes kiegészítő éppen építési területeken. A gombok és egyéb irányítási egységek elég nagyok ahhoz, hogy kesztyűvel is gond nélkül használhasd a készüléket. 

Felbecsülhetetlen előnye a modellnek a két kiegészítő csatlakozó, amelyre - még ha távol is vagy az elektromos hálózattól - rácsatlakoztathatod a világítást vagy más szükséges eszközt. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Job Rocker Max
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Job Rocker Max. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Job Rocker Max. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Job ION Rocker Max. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Job ION Rocker Max.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ