Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

ION Karaoke Party White

Termékkatalógus
ION Karaoke Party White
Rádió - CD / CDG lejátszása, Bluetooth, video / audio kimenet, 2x mikrofon bemenet, CD-meghajtó, visszhang effektus, LED show, sztereó hangszórók, mikrofon a csomag tartozéka
Kód:  ION030a Termékszám:  812715019327

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ION Karaoke Party White

Legyen Ön a ma este sztárja! A Karaoke Party lejátszó igazán lendületes kezdést biztosít mindehhez. Az eszköz minden olyan funkcióval rendelkezik, amely egy felejthetetlen karaoke partihoz szükséges. Indítsa el a CD lejátszást, és keltsen meghökkenést barátai vagy az arra járók között a mellékelt mikrofonnal. Produkcióját tovább támogatják a fényeffektek, illetve a minőségi hangszóró.

Fő sajátosságok

  • Karaoke lejátszó lelkes fürdőszobai énekesek számára
  • CD és CDG karaoke lemezek lejátszása
  • Beépített LED-es fényeffektek
  • Video kimenet a dalszövegek megjelenítésére pl. TV-n
  • Minőségi mikrofon a csomag tartozéka
  • Áramellátás: 4 db C típusú elem (nem tartozék) vagy hálózati adapter (tartozék)
  • Sztereó (L / R) audio kimenet külső hangszórók csatlakoztatására
  • 2 mikrofon-bemenet duetthez (a 2.mikrofon külön megvásárolható)

Dalszöveg közvetlenül a szem előtt

A beépített CD-lejátszó a klasszikus kompakt lemezeken kívül a CDG, azaz grafikus hanglemezek lejátszására is alkalmas. A video kimenet segítségével így akár televízióján keresztül is lejátszhatja a dalszöveget. A csomag tartozéka 1 db CD, 16 slágerrel.

Ejtse ámulatba hallgatóit dögös effektekkel

A Karaoke Party készülék lehetőségek széles tárházát kínálja. Ide tartozik például hangbeállítás, és pontosan azok az effektek, amelyeket éppen az adott helyzetben Ön kíván. Kísérletezzen el például a visszhang-effekttel, és nyűgözze le a hallgatókat! Ha nagyobb helyiségben lépne fel, ebben az esetben csatlakoztathat külső hangszórókat, és megtáncoltathatja a sokaságot.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A felbontott csomagú csökkentett árú termékkel kapcsolatosan szeretnék érdeklődni. Hogy a készüléken nincsen semmilyen karc meg sérülés mert ajándékba kapná a kisfiam. MI a legkorábbi időpont amikor át tudom venni, vagy ki tudják szállítani? Segítségüket előere is nagyon köszönöm

Kérdések és válaszok: ION Karaoke Party White
Kiegészítők: ION Karaoke Party White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Karaoke Party White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Karaoke Party White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Karaoke-Party Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Karaoke-Party Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ