Shop roku 30 dnů na vrácení

ION Mustang LP Red

Termékkatalógus
ION Mustang LP Red
4,7 8 értékelés
Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, USB, vinyl digitalizáló funkció, rádió, MP3 lejátszó, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: átalakító 45 fordulat/perchez, USB kábel és Vinyl Converter Software
Kód:  ION001w2 Termékszám:  812715019440

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ION Mustang LP Red

ION Mustang LP Red lemezjátszó

A Mustang LP Red egy kiváló minőségű fél-automata lemezjátszó az amerikai ION márkától, amely Téged is azonnal lenyűgöz az 1965-ös Ford Mustang ihlette különleges megjelenésével. Három lejátszási sebesség áll a rendelkezésedre, és a számos kimenetnek hála az eszközök széleskörű választékát csatlakoztathatod az ION Mustang LP Red lemezjátszóhoz. A készülék rendelkezik FM/AM rádióval, a beépített hangszórói pedig lehetővé teszik a kényelmes hallgatást további kiegészítők csatlakoztatása nélkül.

ION Mustang LP Red lemezjátszó

Az ION Mustang LP Red beépített rádióval rendelkezik

Az ION Mustang LP Red lemezjátszó beépített antennával ellátott integrált FM/AM rádióval érkezik, képes a kedvenc rádióállomásaid elmentésére. A tiszta és maximálisan minőségi lejátszás érdekében kerámia hangszedővel és rendkívül ellenálló gyémánt hangszedő tűvel büszkélkedhet.

ION Mustang LP Red lemezjátszó

Állítható sebesség

3 lejátszási sebesség közül választhatsz, amikor az ION Mustang LP Red lemezjátszót használod, ezek pedig a 33, 45 és 78-as fordulatszám. A lemezjátszó eleje a legendás Ford Mustang jármű sebességmérő órájára emlékeztet. Emellett a praktikus fedél megbízható védelmet nyújt az ION Mustang LP Red lemezjátszónak a porral szemben.

ION Mustang LP Red lemezjátszó

ION Mustang LP Red beépített hangszórókkal

Az ION Mustang LP Red lemezjátszó két 60-20 000 Hz frekvenciatartományú beépített hangszóróval rendelkezik. Elérhető még az integrált erősítő is, így nem szükséges külső hangszóró csatlakoztatása zenehallgatáshoz.

ION Mustang LP Red lemezjátszó

Széleskörű csatlakozás

A több kimenetnek hála az ION Mustang LP Red lemezjátszóhoz sokféle készülék csatlakoztatható. Rendelkezik például RCA kimenettel, fejhallgató kimenettel és AUX kimenettel a telefon vagy más készülék csatlakoztatásához. Az USB bemenettel lehetséges a felvételek MP3 formátummá alakítása illetve maximum 32 GB-os külső meghajtóról történő zenelejátszás.

ION Mustang LP Red lemezjátszó

Az ION Mustang LP Red lemezjátszó főbb jellemzői

  • Az ION Mustang LP Red beépített hangszórókat használ
  • Praktikus fedél a por elleni védelem érdekében
  • A Ford Mustang ihlette dizájnnal
  • Állítható lejátszási sebesség
  • Kerámia hangszedő
  • Széleskörű kapcsolódási lehetőségek
  • Beépített FM/AM rádió
  • Ellenálló gyémánt hangszedő tűvel
  • Az ION Mustang LP Red szíj meghajtású

Paraméterek

Szín

Szín
Piros, Ezüst Kész!

Fizikai adatok

Szélesség
343 mm Kész!
Mélység
376 mm Kész!
Magasság
104 mm Kész!
Tömeg
3,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Mustang LP Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Mustang LP Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Mustang LP Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Mustang LP Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Mustang LP Rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ