Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ION Party Rocker Max

Termékkatalógus
ION Party Rocker Max
Hangszóró - Hordozható, 100W RMS, Bluetooth, mikrofon, 3,5 mm-es csatlakozó, 2 db mikrofonbemenet, fényjáték, echo hatás
Kód:  ION006a1 Termékszám:  812715018986

ION Party Rocker Max

Teremts megfelelő zenét és táncos szórakozást a Party Rocker Max hangszóró segítségével legyél bárhol is. A készüléket egy 8"-es mélynyomóval és egy 3"-es magashangszóróval szerelték fel a kristálytiszta minőségű hangzás érdekében, amelyeknek összesített teljesítménye 100 watt. Az egyik legfőbb előnye a fényjáték, amely minden buli elengedhetetlen kelléke. A zenei számokat közvetlenül telefonról vagy tabletről is képes leszel irányítani hála Bluetooth kapcsolatnak. Támogatja az iOS és az Android operációs rendszereket. Abban az esetben is képes lesz használni, ha nincs külső áramforrásra való csatlakozási lehetősége, ugyanis a beépített akkumulátora akár több órányi folyamatos szórakozási lehetőséget biztosít. A könnyű szállíthatóság érdekében kerekek és teleszkópos fogantyúval szerelték fel.

Legfontosabb jellemzők

  • Tekintélyes 100 watt-os teljesítmény
  • Zene streamelés Bluetooth-on keresztül
  • Mikrofonhoz is
  • Fény LED kupola, amely hat különböző színben tündököl
  • Elől színes rács pulzáló LED-del

Hozza létre a tökéletes bulit

A Party Rocker Max hangszóró nemcsak kiváló minőségű hangzásával, hanem színes fényjátékával is feldobja minden egyes buli hangulatát. A világító kupola és az elülső LED-es rács összesen hat féle színben képes pompázni és képes színét a zene ritmusának megfelelően változtatni. Ezenkívül egy mikrofon (6,3 mm-es jack kábel és egy mikrofon) is csatlakoztatható a készülékhez. Így karaoke estékhez is ideális a készülék.

A csomag tartalma:
Party Rocker Max Hangszóró
Mikrofonkábel
3.5" Audió kábel
Gyors Telepítési Útmutató
Tájékoztató brosúra

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Party Rocker Max
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Party Rocker Max. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Party Rocker Max. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION-Party-Rocker Max. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION-Party-Rocker Max.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ