ION Trio LP

Termékkatalógus
ION Trio LP
Lemezjátszó - kis bőröndben, szíjmeghajtás, lejátszási sebesség 33/45 fordulat percenként, beépített hangszórók, egy AM / FM tuner, autostop, AUX, RCA
Kód:  ION001x1 Termékszám:  812715019143 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ION Trio LP

A Trio LP egy önmagában is helytálló teljes értékű szórakoztató rendszer. Az alapját a csendes szíjmeghajtású lemezjátszó képezi, így bakelitlemez gyűjteményét tökéletesen tiszta és pontos hangzásban élvezheti. A beépített AM / FM rádión keresztül "ráhangolódhat" kedvenc állomásaira. A lemezjátszó emellett AUX-bemenettel is rendelkezik, tehát bármilyen egyéb lejátszásra szolgáló eszköz csatlakoztatható hozzá, mint például MP3 lejátszó, telefon, notebook, stb.

Fő sajátosságok

  • Csendes szíjmeghajtású lemezjátszó
  • Minőségi kerámia hangszedő
  • Érzékeny AM / FM tuner
  • Beépített sztereó hangszórók
  • RCA-kimenet külső hangszórók csatlakoztatására

Praktikus felszereltség

A lemezjátszó számos örvendetes funkcióval rendelkezik, melyeknek köszönhetően valóban univerzális és felhasználóbarát eszköznek minősül. Saját erősítőjének és beépített hangfalainak köszönhetően nincs szükség további kiegészítő eszközök megvásárlására. Minden, amire a tökéletes hangzás érdekében szüksége lehet, már eleve beépített. Ám, ha rendelkezik saját hangrendszerrel, az RCA-kimenetnek köszönhetően semmi nem állhat a teljes hangerővel dübörgő basszusok útjába. Szintén a felhasználó kényelmét támogatja az Auto-Stop funkció, mely biztosítja a lejátszás automatikus megállítását a lemez lejártával.

 

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
270 mm Kész!
Mélység
320 mm Kész!
Magasság
110 mm Kész!
Tömeg
2,26 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Trio LP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Trio LP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Trio LP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Trio LP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Trio LP.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ