A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red

Termékkatalógus
iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red
Töltő alátét - vezeték nélküli, a QI szabványt támogató készülékekhez, támogatja a Samsung Fast Charge 9W és az Apple Fast Charge 7.5W-ot, csúszásgátló lábak, adapter és kábel
Kód:  MD090g5r Termékszám:  CHWRIO105RDEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red

Van egy okostelefonod, amely kompatibilis a Qi vezeték nélküli intelligens töltési technológiával? Akkor szeretni fogod ezt a kiváló töltőt, amely puha, szövött szürke borítást kapott. Csak rá kell tenni a telefont vagy a tabletet, ami gyorsan töltődik, és a felület miatt nem csúszik el. A töltő nagy stabilitású szilikon alátétekkel is rendelkezik. Belső szerkezetét szándékosan módosították a jobb légáramlás elérése érdekében, ezáltal növelték a töltés hatékonyságát. Válassz a 3 színváltozat közül.

Az iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red töltő előnyei

  • Vezeték nélküli Qi töltés
  • Stílusos kivitel
  • Puha, szőtt, csúszásmentes felület 
  • A szilikon lábak tökéletes stabilitást biztosítanak
  • Támogatja a Samsung gyors töltést (9 W) és az Apple gyors töltést (7,5 W)
  • Extra klasszikus USB kimenet
  • 3 színben kapható

Gyors töltés és extra csatlakozó

Az iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red töltő modern USB-C csatlakozóval rendelkezik. Ha másik mobilkészüléket kell töltened, akkor a klasszikus USB-kimenetre is szükséged lesz. Végül, de nem utolsósorban, támogatja a Samsung Fast Charge (9 W) és az Apple Fast Charge (7,5 W) szolgáltatást.




  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Töltő típusa
Vezeték nélküli Kész!
Gyári/utángyártott
Utángyártott Kész!
Teljesítmény
9 W Kész!
Kimenetek száma
2 Kész!
Jellemzők
Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Kábel a csomagban, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Töltésjelző Kész!

Típus

Töltő típusa
Vezeték nélküli Kész!
Gyári/utángyártott
Utángyártott Kész!

Töltőáram

Teljesítmény
9 W Kész!

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma
2 Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Kábel a csomagban, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Töltésjelző Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iOttie ION Kabelloses Pad Plus Ruby Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iOttie ION Kabelloses Pad Plus Ruby Red.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ