AlzaBoxy Q1 Shop roku

iOttie One Touch Mini Vent-Mount

Termékkatalógus
iOttie One Touch Mini Vent-Mount
4,5 44 értékelés
Telefontartó - univerzális, szellőzőrácsba helyezhető, okostelefonokhoz is, 360°-ban forgatható, gyors és egyszerű egykezes kezelés
Kód:  MD090e4n Termékszám:  HLCRIO124 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iOttie One Touch Mini Vent-Mount

Ne korlátozza magát fölöslegesen olyan autós tartókra, amelyek csak egyfajta navigációt tesznek lehetővé. Ez a termék nagyon sokoldalú és számos előnye van. Akár a telefonját, akár navigációs készülékét használja vele, mindegyik mindig szem előtt lesz a vezetés során. Ez a tartó tökéletes bármely elektronikus eszköz tárolásához. A gyártó azt is figyelembe vette, hogy a tartó ne törje meg az autó belső terének kialakítását, ezért a termék nemcsak rendkívül praktikus, hanem modern megjelenésű is. Nem kell aggódnia amiatt, hogy autója kevésbé lesz esztétikus, amiért ezt az eszközt használja. 

Legfontosabb jellemzők

  • minőségi kidolgozás
  • modern design
  • a szellőző rácsra szerelhető
  • egyszerű és gyors telepítés
  • könnyű kezelhetőség

Könnyű és gyors telepítés

Nem kell fltétlenül olyan tartót vennie, amit a szélvédőre kell szerelni és zavarja látását vezetés közben. Ezt a terméket olyan helyre is szerelheti autójában, amelyre idáig nem gondolt. Egyszerűen szerelje fel autója utasterében a szellőző rácsra. A fel- és leszerelés nagyon gyors és egyszerű, a tartó forgatása különböző irányokba nem jelent többé problémát. 360 fokban elforgatható, elfordíthatja felfelé, lefelé és oldalirányban is. Ezen kívül alkalmas 2,3"-os és 3,5"-os okostelefonokhoz és navigációs készülékekhez is. Biztosan elégedett lesz a termék könnyű kezelhetőségével, mely egy kézzel is megoldható.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iOttie One Touch Mini Vent-Mount Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iOttie One Touch Mini Vent Mount. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iOttie One Touch Mini Vent Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iOttie One Touch Mini Schacht Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iOttie One Touch Mini Schacht Mount.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ