Akvizice ApF HU ApF HU

IP kamerák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(42)
Apple Siri
(12)
Samsung SmartThings
(4)
Xiaomi Home
(8)
Lidl Home
(20)
Használat
Beltéri
(506)
Kültéri
(575)
Maximális felbontás
1920 × 1080 px
(308)
2560 × 1440 px
(159)
2304 × 1296 px
(79)
3840 × 2160 px
(54)
2560 × 1920 px
(28)
Betekintési szög
32 °
360 °
-

Az IP, avagy wifis kamera típusokat a biztonsági rendszerekkel együtt elsősorban ingatlanok és épületek felügyeletére használják. De mit is jelent a zárt és nyitott rendszer? Milyen jellemzők befolyásolják a képminőséget? Mi a célja egy wifis kamera használatának? Olvass tovább, és tudj meg többet arról, mire kell figyelni egy ilyen eszköz kiválasztásakor.

Tovább

Fontos paraméterek a wifis kamera kiválasztásakor

A wifis kamera kiválasztásakor több fontos jellemzőre is érdemes odafigyelni a döntés meghozatalakor. Ismerd meg, miért fontos a kialakítás és a rendeltetés, mi befolyásolja a felbontást vagy milyen vezérlési lehetőségek vannak.

A wifis kamera megjelenése és tervezett felhasználása

  • A beltéri wifis kamera kizárólag beltéri használatra való. Nem rendelkezik időjárás, vandalizmus, vagy víz elleni védelemmel.
  • A kültéri wifis kamera kertek, környező épületek, területek megfigyelésére szolgál. Ellenáll a környezeti hatásoknak az IP standard alapján. Néhány modell különleges, tartós bevonattal rendelkezik a vandalizmus vagy lopás elleni védelem érdekében.

i

Az IP kamerák tovább csoportosíthatók otthoni és ipari típusokra. Az otthoni wifis kamera ideális szobákhoz, irodákban vagy kisebb üzletekben. Az ipari wifis kamera CCTV rendszerekhez csatlakoztatható, nagyobb területeket és több helyiséget is megfigyelhetsz vele.

A wifis kamera maximális felbontása

A wifis kamera felbontása azt jelzi, hogy függőlegesen és vízszintesen hány képkockából (pixel) áll a kép. Minél magasabb a felbontás, annál részletesebb a kép, így annál jobb a kamera, hisz annál könnyebb azonosítani az embereket a felvételen. A képfrissítés szintén fontos, ez azt mutatja meg, hogy a készülék hány képet képes készíteni 1 másodperc alatt.

  • A VGA (640 × 480 px) a felbontás alapértékét jelenti. A kép nem túl részletes, elegendő például a forgalom, a téli üdülőhelyek hóviszonyainak stb. megfigyeléséhez.
  • A HD felbontás (1 280 × 720 px) a mai standard, mellyel az emberek azonosíthatók kisebb helyiségekben.
  • A Full HD felbontás (1 920 × 1 080 px) nagyon jó minőségű képet és elegendő részletességet kínál még nagyobb területek megfigyeléséhez is. Ez a felbontás már olyan arcok és részletek felismerését is lehetővé teszi, amelyeket egyébként nagyon nehéz lenne meghatározni.
  • Vannak nagyobb felbontású wifis kamera típusok is, például 2 048 × 1 536 vagy 2 560 × 1 920 képponttal.

A kép szélességére is figyelj. Minél nagyobb a wifis kamera látószöge, annál jobb a perspektíva. Ugyanakkor a 150°-nál nagyobb látószög esetén megjelenik a halszem effektus, és a kép részletessége csökken. A legtöbb IP kamera látószöge 70-180° - csak rajtad múlik, milyen típust választasz.

Éjjellátó wifis kamera

A minőségi éjszakai felvétel készítéséhez néhány wifis kamera infravörös fényt sugároz. Körülbelül 25 méter a hatótávolsága, és az emberi szem számára láthatatlan. Éjszakai üzemmódban a kamera automatikusan fekete-fehérre vált. Ez jobb képminőséget biztosít, egyébként a wifis kamera gyakorlatilag használhatatlan lenne.

i

A rossz fényviszonyok között készült felvételek minőségét a rekeszérték is meghatározza. A wifis kamera rekeszértéke f/1,8-től f/2,8-ig terjed. Az f/2.0 és az alacsonyabb rekeszértékek elegendőnek tekinthetők a részletek pontos megjelenítéséhez és az alacsony zajszinthez esti felvételeknél is.

A wifis kamera vezérlési lehetőségei

Azon túl, hogy a wifis kamera távolról elérhető, néhányat vezérelni is lehet távolról: körbenézni a kamera elforgatásával, vagy zoomolással nagyítani vagy kicsinyíteni a képet. Ehhez számítógép használata esetén egy internetes felület, okostelefon és tablet esetén egy alkalmazás szükséges.

A wifis kamera felvételének mentése

A wifis kamera felvételeiket elsősorban távoli adattáraknak küldi, így rendszerint nincs belső memóriája. Azonban néhány modell rendelkezik SD/micro SD kártyanyílással, és több tucat órányi felvételt képes tárolni. Minél nagyobb kapacitást választasz, annál később kerül sor a régebbi felvételek felülírására.

Vannak beépített akkumulátorral rendelkező wifis kamera modellek is. Az ilyen típusok órákon át képesek felvételeket rögzíteni akkor is, ha elmegy az áram. Az összes többi függ az áramellátástól.

A wifis kamera csatlakozása és áramellátása

  • A vezeték nélküli wifis kamera lehetővé teszi a titkosított vezeték nélküli képátvitelt. Adapteres tápellátás szükséges hozzá. A korlátozott hatótávolság problémás, ezért a választás előtt ellenőrizd, hogy a hatótávolság elegendő lesz-e.
  • A LAN kábel stabil és gyors képátvitelt biztosít. Nagy előnye a PoE hálózati kábelen keresztül történő tápellátás. Nincs szükség másik kábelre az ilyen típusú wifis kamera eszközökhöz.
  • A wifis kamerák manapság már Bluetooth segítségével is csatlakoztathatók egy okostelefonhoz, és egy applikációban figyelhető a kamera képe. Ez például akkor jön jól, ha nyaralni mész, de tudni szeretnéd, mi történik a ház körül.

i

Még mindig nem tudod, hogyan válassz IP kamerát? Olvasd el cikkünket tanácsért.

Mit jelent a nyitott és a zárt rendszer egy wifis kamera esetében?

A wifis kamera zárt vagy nyitott rendszerű. A nyitott rendszer azt jelenti, hogy bárki hozzáférhet a kamerához, akinek van internet-hozzáférése, innen a "nyílt" elnevezés. Ezek például a forgalom, az építkezések előrehaladásának, az üdülőhelyek hójelentéseinek stb. megfigyelésére szánt wifis kamera típusok lehetnek. A zárt rendszer vagy CCTV a jeleket nem terjeszti nyilvánosan, de biztonsági okokból figyelemmel kíséri.

A CCTV rövidítés azt jelenti: Closed Circuit Television (zárt láncú televízió).

Wifis kamera csomagban is kapható

Ha nem szeretnéd külön megvásárolni az egyes wifis kamera eszközöket, hálózati rögzítőket és egyéb tartozékokat, lehetőség van egy kamerarendszer megvásárlására is. Ha kamerarendszert vásárolsz, az eszközök garantáltan kompatibilisek lesznek egymással, és minden úgy fog működni, ahogyan kell. A legtöbb kamerarendszer 4 wifis kamera típust és egy hálózati felvevőt tartalmaz.

Kamerarendszerek

Az egy csomagban lévő kamerarendszer sok munkát takarít meg Önnek. Ráadásul biztos lehetsz benne, hogy minden úgy fog működni, ahogyan kell.

A wifis kamera hasznos jellemzői

  • LED fény - a beépített LED lámpák fehér fénnyel világítják meg a helyiséget.
  • Forgatható kialakítás a kamera a szükséges szoftverrel a billentyűzet segítségével 360°-ban elforgatható.
  • A mozgásérzékelős kamerák képesek rögzíteni a mozgást, és a rögzítés után felvehetik azt a memóriakártyára.
  • A biztonsági kamerák memóriakártya foglalattal lehetővé teszik a biztonsági mentést az adatokról hálózati hiba esetén.
  • Ha egy nagyítót helyezünk a lencsevédőbe, a wifis kamera közelebbi nézetet biztosít.
  • A beépített mikrofon segítségével a wifis kamera nemcsak képet, hanem hangot is rögzíthet.
  • A beépített hangszóró általában kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, így a wifis kamera eszközön keresztül is lehet beszélni.

Szerezz be egy biztonsági kamerát otthonra, hogy mindig tudd, mi történik.

Mi az a hálózati felvevő?

A hálózati felvevő vagy NVR (Network Video Recorder) egy egycélú eszköz, amely a wifis kamera képét egy merevlemezre rögzíti. LAN kábelen keresztül csatlakozik a hálózathoz. Ha van wifis kamera ugyanabban a hálózatban, a felvevő meg tudja találni és csatlakoztatni tudja azt. Az NVR-ek merevlemez nélkül kaphatók.

i

Ahhoz, hogy az NVR csatlakozni tudjon a wifis kamera eszközhöz, a kameráknak támogatniuk kell az Onvif protokollt. E támogatás nélkül a kapcsolat általában nem lehetséges. Ellenőrizd ezt a funkciót vásárlás előtt.

Hálózati felvevő

A hálózati felvevő lehetővé teszi, hogy a wifis kamera eszközről közvetlenül a merevlemezre rögzíthesd a videót. Ez egy másik módja az adatok biztonsági mentésének.

Wifis kamera tartozékokat keresel?

Előfordulhat, hogy egyes wifis kamera eszközök csomagja nem tartalmaz mindent, amire szükséged van. Tápegység, távirányító, napelemes panel a kamera működéséhez, és még sok más kapható. Nézz körül wifis kamera tartozékok kínálatunkban, és találd meg, amire szükséged van. Így megépítheted a tökéletes kamerarendszert.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Smart Camera C300 Szállításra kész > 5 db
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, 110° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, mérete 115 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
13 990 Ft

2.
Xiaomi Smart Camera C400 Szállításra kész > 5 db
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 110° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, SD tárhely, WiFi 2,4 GHz és WiFi 5 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 119 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
17 990 Ft

3.
Ubiquiti UniFi Video Camera G5 Bullet Szállításra kész > 5 db
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2944 × 1840 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 84° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, e-mail értesítés mobilra is, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 76 × 76 × 150 mm (Ma×Sz×Mé)
66 190 Ft

Még több
753 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4 12×
IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 150° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 89,2 × 38 × 101,3 mm (Ma×Sz×Mé)
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Imilab_21_07
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Synology BC500
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2880 × 1620 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 110° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang és autók érzékelése, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 110 × 110 × 161 mm (Ma×Sz×Mé)
108 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNLG23_004
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Ubiquiti UniFi Protect G4 Dome Camera
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2688 × 1520 px, beépített mikrofon és beépített hangszóró, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 109 × 65 × 109 mm (Ma×Sz×Mé)
84 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ubiq23_015
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
HIKVISION HiWatch KIT bullet/ 1x NVR HWN-2104MH-4P(C)/ 4x IP kamera HWI-B140H(C)
Kamerarendszer - 4 kamera a csomagban, 2560 × 1440 px felbontás, slot a meghajtónak, Ethernet, hálózati
157 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HLK22_035
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame - Hőkamera Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame
Hőkamera - okostelefonhoz,
321 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NN950k
4,6
EZVIZ H3C 2K
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 82° betekintési szög, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró, hangfelvétel és kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, mobil kapcsolat támogatás, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció IFTTT segítségével, mérete 157 × 72 × 72 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ22_24
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame - Hőkamera Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame
Hőkamera - okostelefonhoz,
305 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NN950k
4,7
Ubiquiti UniFi Video Camera G5 Bullet
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2944 × 1840 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 84° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, e-mail értesítés mobilra is, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 76 × 76 × 150 mm (Ma×Sz×Mé)
66 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Ubiq23_052
4,8 67×
TP-Link Tapo C510W
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, motoros forgás, mérete 12 × 12 mm (Ma×Mé)
25 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_066
4,2 12×
Xiaomi Outdoor Camera CW400 EU
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 360° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 146 × 103,5 × 187 mm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAcam03
4,6
Xiaomi Smart Camera C400
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 110° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, SD tárhely, WiFi 2,4 GHz és WiFi 5 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 119 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh04
4,8
Xiaomi Smart Camera C300
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, 110° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, mérete 115 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh02
4,3
Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 9 m maximális hatótávval, 110° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, mérete 12,2 × 7,8 × 7,8 cm (Ma×Sz×Mé)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI500m4
4,7 498×
TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security Wi-Fi Camera 1080P
IP kamera - beltéri, felbontás: 1920 x 1080 px, 360 fokos horizontális és 114 fokos vertikális forgás, éjszakai látás 9 m maximális hatótávval, mozgásérzékelő, PIR érzékelő, beépített mikrofon, beépített hangszóró és cloud hozzáférés, micro SD kártya foglalat - max. 512 GB, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilitás, WiFi csatlakozás, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP820f
4,6 27×
TP-Link Tapo Tapo C220
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás, hang és arc érzékelése, beépített mikrofon, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 112 × 87 × 85 mm (Ma×Sz×Mé)
16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_071
5,0
TP-Link C325WB
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2688 × 1520 px, színes éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 127° betekintési szög, üvegtörés, személy(ek) és autók érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 14,5 × 10,4 × 137,9 mm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -7 %
35 990 Ft 38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_083
4,6 90×
TP-LINK Tapo C320WS, Outdoor Home Security Wi-Fi Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 64,3 × 145,3 mm (Ma×Sz)
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_08
4,5 68×
Tesla Smart Camera 360 (2022)
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 121 × 78 × 73 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_16
4,6 47×
TP-Link Tapo C500
IP kamera kültéri forgatható Wi-Fi kamera
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_010
4,6 21×
TP-Link Tapo C225
IP kamera 4MP otthoni Wi-Fi kamera
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_012
3,9 21×
IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 150° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 89,2 × 38 × 101,3 mm (Ma×Sz×Mé)
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Imilab_21_06
5,0
FOSCAM G2EP Outdoor PoE Camera 1080p
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 20 m maximális hatótávval, 105° betekintési szög, mozgás érzékelése, e-mail értesítés, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 64 × 67 × 97 mm (Ma×Sz×Mé)
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FOSC_011
4,8
Xiaomi Outdoor Camera AW200
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, 120° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 10 × 12,5 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé)
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAcam01
4,5 48×
Xiaomi Smart Camera C200
IP kamera - 1920 × 1080 felbontás, kompatibilitás: Android 8.0, iOS 12 és újabb, Micro SD (max. 256 GB), 110° látószög, rekeszérték 2.1m bemeneti feszültség 5V DC 2A, beltéri használat, éjjellátó, forgás
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIA360a1

IP kamerák

felhasználói kézikönyvHogyan telepítsük a WiFi routert? A WiFi router beállításából gyakran nagy ügyet csinálnak. Miközben meglehetősen egyszerű, csak ragaszkodni kell néhány fontos tanácshoz. Cikkünkből megtudhatod, melyek is ezek.

IP kamerák

A IP kamerák kategóriában összesen 752 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó IP kamerák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább IP kamerák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb IP kamerák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: IP kamerák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ