A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iPad 2 Air 16 GB WiFi Cellular Silver

Termékkatalógus
iPad 2 Air 16 GB WiFi Cellular Silver
5 2 értékelés
Tablet - Apple A8X 64 bites architektúrával és M8 motion coprocessor-ral, érintős 9.7" Retina LED 2048x1536 kijelzővel, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 3G / 4G LTE modem (Nano SIM), Assisted GPS, 2x webkamera, Touch ID, Lightning csatlakozó, iOS 8
Kód:  NL202s3e Termékszám:  MGH72FD/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iPad 2 Air 16 GB WiFi Cellular Silver

 

iPad 2 Air

Az iPad Air megváltozott

 

iPad 2 Air

 

Az iPad Air 2 kifinomult Retina kijelzőt, a forradalmi Touch ID ujjlenyomat-érzékelőt, az A8X nagy teljesítményű chipet, a továbbfejlesztett iSight és FaceTime HD kamerákat, és még gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot kapott. Mindezt egy tartós alumínium testben, amely csak 6,1 milliméter vastag. Így szinte mindenhová magaddal viheted. És szinte mindenre képes.

A8X chip.
Hihetetlenül erős.
De nem az akksi leszívásában.

Az iPad Air 2 azonnal reagál - legyen szó az alkalmazások futtatásáról, játékokról vagy videók szerkesztéséről. Mivel az új A8X 64 bites asztali számítógépes architektúra 40 százalékkal gyorsabb CPU-val rendelkezik, mint az előző generációs iPad Air A7 chipje. És 2,5-szeres a grafikus teljesítmény. Az akkumulátor pedig még mindig 10 órát bírja.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Touch ID. Egyedülálló biztonság - az ujjlenyomatoddal

A forradalmi Touch ID ujjlenyomat-érzékelővel feloldhatod az iPad Air 2-t, és bejelentkezhetsz ujjlenyomatoddal a biztonságos alkalmazásokba. Az iTunes, az iBooks Store és az App Store vásárlásait is jóváhagyhatod - jelszó vagy fizetési adatok megadása nélkül.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Az általad használt alkalmazások

Az iPad Air 2 hatékony alkalmazásokkal rendelkezik a hétköznapi dolgaidhoz. Az Apple alkalmazások rendelkezésre állnak bemutatók készítéséhez, fotók retusálásához, filmek szerkesztéséhez, zeneszerzéshez stb. De még ennél is produktívabb és kreatívabb lehetsz. Persze az IPad Air 2 számos olyan alkalmazással is rendelkezik, amelyeket régóta használsz - mint például a Microsoft Word vagy az Excel. Az App Store pedig több százezer alkalmazást fejlesztett ki közvetlenül az iPad számára. Tehát, ha érdekel a fotózás, a játékok, az utazás vagy a személyes pénzügyek, megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Gyorsabb vezeték nélküli kapcsolat

Az internetkapcsolat fenntartása soha nem volt olyan egyszerű és gyors, mint az iPad Air 2-vel. A Wi-Fi 802.11ac a MIMO technológiával kiegészítve több mint kétszer olyan gyors, mint az előző iPad Airen. Így gyorsabban böngészhetsz, tölthetsz le dolgokat és streamelhetsz, mint valaha. A Wi-Fi + Cellular modellel pedig gyorsabb és még több hálózatot érhetsz el világszerte, így nem vagy helyhez kötve.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Két kiváló kamera

Az új 8MP iSight fényképezőgép fejlett optikával, jobb érzékelővel és erőteljesebb videojelfeldolgozóval rendelkezik, amely hihetetlenül részletgazdag 1080p képeket és videókat rögzít. Magas felbontású, időeltolódásos és lassított felvételeket is készíthetsz. A videohívások és a szelfik még jobbak a FaceTime HD kamerával, mint korábban, különösen alacsony fényviszonyok mellett. A Retina kijelző nem csak egy nagyszerű téma kereső, hanem az iPad Air 2 kiváló eszköze a képek készítéséhez, a fényképek és videók szerkesztéséhez és megosztásához. És rengeteg alkalmazás van, amelyek a beépített kamerák használatával képesek a golf swing elemzésére, a nappaliban a bútorok virtuális mozgatására, vagy dokumentumok és bélyegek beolvasására és tárolására.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Az összes fájl kéznél lesz

A fényképeket, videókat és egyéb fájlokat közvetlenül az iPad Air 2-re mentheted. Vagy tárold őket az iCloud-ban, hogy biztonságosan hozzáférhess bárhonnan. Természetesen tárolhatod és kezelheted őket más alkalmazásokban is, mint például a Dropbox vagy a Google Drive. És egyszerűen csak érintsd meg a dokumentumokat és fájlokat az AirDrop alkalmazással való megosztáshoz. Nem is kell mást tenned, hogy eljussanak a hozzád közelálló emberekhez. 

iPad 2 Air iPad 2 Air

Megbízhatóan biztonságos

Az iPad fejlesztésénél az Air 2-t és az iOS 8-at úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjenek együtt, és nagyszerű élményt nyújtsanak egy rendkívül biztonságos környezetben. Mivel az iOS ilyen hangsúlyt fektet a biztonságra, a legtöbb mobil malware a világon más platformokon jelenik meg. És folyamatosan arra törekszünk, hogy biztonságosabbá tegyük. Az operációs rendszer frissítéseinek gyors elérhetővé tétele révén könnyebbé válik számodra, hogy lépést tarts a legfrissebb védelmi mechanizmusokkal a számítógépipar élvonalában az iPad frissítések letöltése és telepítése által.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Az adatvédelem fontos

Az Apple-nél nem elemezzük az e-mailjeid tartalmát vagy a webes böngészési szokásaidat, hogy az adataidat a hirdetőknek adjuk el. A iPad-ről az iCloud-ban tárolt információkat sem tesszük pénzzé. És nem olvassuk el e-mailjeidet vagy üzeneteidet, hogy megkapjuk az általunk értékelt információkat. Szoftvereink és szolgáltatásaink célja, hogy még jobb termékeket hozzanak létre. Semmi más.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Írj, nyomtass, nézz. És vegyél búcsút a kábelektől.

Az iPad Air 2 nagyszerű képernyő-billentyűzettel rendelkezik, de ha külön fizikai billentyűzetet szeretnél használni, akkor választhatsz - akár az Apple vezeték nélküli billentyűzetét, akár más gyártó külső Bluetooth-billentyűzetét. Nyomtathatsz is az iPad Air 2-ről az AirPrint technológia segítségével, amelyet a legtöbb vezeték nélküli nyomtató támogat. Az AirPlay és az Apple TV segítségével az iPad Air 2-ről a HDTV-re vezeték nélkül bármit streamelhetsz.

iPad 2 Air iPad 2 Air

 

 

 

 

Paraméterek

Kijelző mérete
9,7" (24,64 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2048 × 1536 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!
RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
16 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
9,7" (24,64 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2048 × 1536 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!

Tárhely

RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
16 GB Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
1,2 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor frekvencia
1,5 GHz Kész!
Processzor modell
Apple A8x Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!
Operációs rendszer verziója
iOS 8 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
169,5 mm (16,95 cm) Kész!
Szélesség
240 mm (24 cm) Kész!
Mélység
6,1 mm (0,61 cm) Kész!
Tömeg
437 g (0,44 kg) Kész!
Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPad 2 Air 16 GB WiFi Cellular Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad Air 2 16GB WiFi Cellular Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPad Air 2 16GB WiFi Cellular Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad Air 2 16GB WiFi Cellular Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad Air 2 16GB WiFi Cellular Silver.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ