iPad Air 2 32GB WiFi Cellular Gold

Termékkatalógus
iPad Air 2 32GB WiFi Cellular Gold
Tablet - Apple A8X 64bites chip és M8 mozgásfeldolgozó koprocesszor, multitouch Retina 9.7" LED 2048x1536, 32GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G/4G LTE modem (Nano SIM), Assisted GPS, 2 webkamera, Touch ID, Lightning csatlakozó, iOS 10
Kód:  NL202s3f5i Termékszám:  MNVR2FD/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iPad Air 2 32GB WiFi Cellular Gold

iPad 2 Air

iPad Air olyan változásokon ment keresztül

A8X chip.
Hihetetlenül erős.
De nem légüres térben elemeket.

IPad Air 2 reagál simán mindent - az alkalmazások elérése révén játéktól a videó szerkesztést. Mivel teljesen új chip A8X 64 bites architektúra az asztali számítógépek osztály mintegy 40 százalékkal gyorsabb, mint a CPU chip A7 iPad Air előző generáció. A 2,5x a grafikus teljesítményt. Míg az akkumulátor még tart 10 óra.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Touch ID. Biztonság az egyetlen tervezési a maga nemében - ujjlenyomat.

Köszönhetően a forradalmi ujjlenyomat Touch ID használhatja iPad 2 Air kinyit és biztonságos alkalmazások aláírására ujjlenyomat. Is, akkor erősítse vásárlások az iTunes, iBooks Store, és App Store - jelszó megadása nélkül, illetve a fizetési adatokat.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Használó alkalmazások.

iPad 2 Air lesz erőteljes alkalmazások a mindennapi ügyek. És az Apple alkalmazás bemutatók, retusálás fotók, film szerkesztő, zeneszerzés és sokkal több lehet a termelékenyebb és kreatívabb. IPad Air 2 jól működik, és sok alkalmazás, amit használnak, hogy - mint a Microsoft Word vagy az Excel. Az App Store több száz ezer más fejlesztett alkalmazások az iPad. Tehát, hogy érdekli a fotózás, játékok, utazás vagy személyes pénzügyek, akkor biztosan megtalálja magát, amellyel akkor nem jobb.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Gyorsabb vezeték.

Fenntartása kapcsolat soha nem volt ennyire egyszerű és gyors, mint az iPad 2 Air. Wi-Fi 802.11ac MIMO technológia valójában több mint kétszer gyorsabb, mint a Wi-Fi iPad Air előző generáció. Így böngészhet az interneten, patak videók és letölthető tartalmak gyorsabb, mint valaha. A Wi-Fi + Cellular modell támogatja a gyorsabb hálózatok és hálózatok az egész világon, így csatlakozni több helyen.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Két nagy kamerák. Álcázott iPad.

Az új 8 megapixeles iSight kamera fejlett optika, a fejlett érzékelő és nagy teljesítményű kép jelfeldolgozó, így rögzíti hihetetlenül részletgazdag fényképeket és videókat 1080p. Azt is elfog kiváló minőségű panorámaképeket, time-lapse és lassított videót. Szelfik és videohívás egy FaceTime HD-kamera is jobb, mint korábban, különösen gyenge fényviszonyok mellett. Retina kijelző nem csak egy nagy keresővel, hanem teszi az iPad 2 Air nagy szerszám lőni, szerkesztésére és megosztására fotók és videók. És van rengeteg alkalmazásokat, amelyek a beépített kamera, például, hogy elemezze a golf swing, egy virtuális mozgó bútorok körül a nappaliban vagy szkennelve dokumentumok tárolására és a bevételek.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Az összes fájl. A kezét.

A fotók, videók és más fájlok tárolhatók közvetlenül az iPad 2 Air. Vagy lehet tárolni iCloud és biztonságosan bárhonnan elérhetők legyenek. Természetesen lehet tárolni és kezelni alkalmazások és egyéb piaci szereplők, mint a Dropbox vagy a Google Drive. Egy egyszerű kattintással tudja tartani a dokumentumok és fájlok megosztására földre száll a közelben lévőkkel. Minden beállítás nélkül.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Megbízható biztonságos.

A fejlesztés során az iPad 2 Air és iOS 8 mentünk, hogy működjön a zökkenőmentes kölcsönhatás, és hozzon létre egy nagy élmény egy rendkívül biztonságos környezetben. Mivel iOS fejleszteni egy ilyen hangsúlyt fektet a biztonságra, a legtöbb mobil kártevők világ vége más platformokon. És folyamatosan dolgozunk, hogy még biztonságosabbá. A sebesség a szállító frissítéseket az operációs rendszerek az élvonalban a számítógép iparban, és töltse le és telepítse a frissítéseket a iPad maximális kényelmet, akkor is élvezheti a legújabb védelmi mechanizmusok.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Adatvédelmi kérdések.

Apple neprofilujeme vissza a tartalom az e-mailek vagy internetes böngészési szokásait, a profil, majd eladta a hirdetők. "Nemonetizujeme" információ, amely tárolja az iPad iCloud. És olvassa el az e-maileket és üzeneteket, hogy az információt, hogy értékelje. A szoftverek és szolgáltatások, hogy hozzájáruljon a számunkra, hogy még jobb termékeket. Semmi más.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Írja, nyomtatás, nézni. És búcsút kábeleket.

iPad 2 Air nagy képernyő-billentyűzet, de ha azt szeretnénk, hogy egy külön fizikai billentyűzetet, akkor lehet választani - akár úgy dönt, hogy az Apple Wireless Keyboard, vagy inkább egy Bluetooth billentyűzet másik gyártótól származik. Nyomtatni a iPad 2 Air, akkor az AirPrint, amely támogatja a legtöbb vezeték nélküli nyomtatók. És az AirPlay és az Apple TV, akkor vezeték nélkül patak semmit az iPad 2 Air HD televízió.

iPad 2 Air iPad 2 Air

Paraméterek

Kijelző mérete
9,7" (24,64 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2048 × 1536 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!
RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
9,7" (24,64 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2048 × 1536 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!

Tárhely

RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
1,2 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor frekvencia
1,5 GHz Kész!
Processzor modell
Apple A8x Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!
Operációs rendszer verziója
iOS 8 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
169,5 mm (16,95 cm) Kész!
Szélesség
240 mm (24 cm) Kész!
Mélység
6,1 mm (0,61 cm) Kész!
Tömeg
444 g (0,44 kg) Kész!
Szín
Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPad Air 2 32GB WiFi Cellular Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad Air 2 32GB WiFi Cellular Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPad Air 2 32GB WiFi Cellular Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad Air 2 32GB WiFi Cellular - Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad Air 2 32GB WiFi Cellular - Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ