A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Smart Cover iPad Mini 4-hez, kőszínű

Termékkatalógus
Smart Cover iPad Mini 4-hez, kőszínű
5 1 értékelés
Védőtok - képernyő védő tok, iPad Mini 4-hez
Kód:  NL209r2d6 Termékszám:  MKM02ZM/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Smart Cover iPad Mini 4-hez, kőszínű Megszűnt

Smart Cover iPad Mini 4-hez, kőszínű

Ruházza fel táblagépét megfelelő védelemmel stílusosan ezzel az elegáns kiegészítővel. Az újonnan tervezett Smart Cover iPad Mini 4 teljes egészében egy darab poliuretánból áll, amely tökéletes védelmet nyújt készüléke elülső részének. A Smart Cover azonnal készenléti állapotba helyezi iPad-jét, amint kinyitja a tokot, és azonnal le is állítja, amint becsukja, így kímélve a készülék akkumulátorát. A védőtok felszíne rendkívüli ellenállást biztosít a por, karcolások és a kisebb ütések ellen.

Hasonlóan a védőtok korábbi típusaihoz, többféle pozícióba állíthatja, hogy kényelmes legyen olvasáshoz, különböző tartalmak böngészéséhez, videokonferencia lebonyolításához, vagy hogy alvó állapotba kapcsolja. A mágneses kialakítás lehetővé teszi a tartó egyszerű fel- és leszerelését, igény szerint. Természetesen az összes csatlakozó továbbra is könnyedén elérhető.

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Tok típusa
Zárható tok Kész!
Anyag
TPU Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!
Anyag
TPU Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smart Cover iPad Mini 4-hez, kőszínű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Cover iPad mini 4 Stone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smart Cover iPad mini 4 Stone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad mini 4 - Stein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad mini 4 - Stein.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ