Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

iPad Pro 12.9" 64 GB 2017 Arany DEMO

Termékkatalógus
iPad Pro 12.9" 64 GB 2017 Arany DEMO
Tablet - Apple A10X 64 bites architektúrával és beágyazott M10 koprocesszorral, Multi-Touch Retina 12.9" LED 2732x2048, 64GB belső memória, WiFi, Bluetooth 4.2, 2x webkamera, 4x hangszóró, Touch ID, Lightning csatlakozó, iOS10
Kód:  XXNL203a2c Termékszám:  3D115HC/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iPad Pro 12.9" 64 GB 2017 Arany DEMO

iPad Pro
Vékony. Könnyű. Újító.

Off
iPad Pro
 
Off
iPad Pro
 

Az iPad mindig is híres volt a magával ragadó egyszerűségéről. Az iPad Pro nagyméretű, 12,9 hüvelykes Retina kijelzővelaz iPad Air 2  tablethez képest majdnem kétszer nagyobb CPU teljesítménnyel és a továbbfejlesztett Multi-Touch technológiával egészen új dimenziót ad az iPad élménynek. Nem csak azért, mert nagyobb. Ez az iPad kreatívabb és produktívabb lesz - teljesen új léptékben.

Retina kijelző
Vászon a legnagyszerűbb ötletekhez.

A Retina iPad Pro 5,6 millió képpontjával az összes iOS eszköz közül a legnagyobb felbontással rendelkezik. A 12,9 hüvelykes képernyőn 4K videók szerkesztése, prezentációk készítése, a vállalat irányítása és bármi más egyszerűbb, gyorsabb és vonzóbb, mint valaha. Az újjáépített Multi-Touch alrendszer további, iPad interakciós lehetőségeket kínál.

Off
Retina kijelző
 
Off
Retina kijelző
 

A10X chip
Legerősebb chipünk a legjobb készülékünk számára.

Az iPad Pro szíve az új A10X chip, amely a 64 bites asztali számítógép architektúránk harmadik generációja. A CPU-teljesítmény 1,8-szorosára növekedett, és megkétszerezi az iPad Air 2 grafikus teljesítményét. Tehát még a legigényesebb alkalmazások is kiválóan futnak a készüléken.

Off
Čip A9X
 
Off
Čip A9X
 

iOS 10
Minden érintés egy további élménnyel ajándékoz meg.

Az iOS 10 a világ legintuitívabb, legfejlettebb és legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Új funkciói, amelyek teljes mértékben kihasználják az iPad Pro nyújtotta előnyöket, produktívabbá és kreatívabbá tesznek téged. A két ablakos multi-taskinggal igazán gyerekjáték bármi, amit csinálsz. A rendszer továbbfejlesztett funkciói - többek között a Siri és a Spotlight - még hasznosabbá teszik az iPadet. Ha úgy tűnik, hogy az iOS 10 és az iPad Pro összetartozik, akkor ez bizonyára nem lehet véletlen.

Off
iOS 9
 
Off
iOS 9
 

IPad alkalmazások
Nagyobb iPad. Nagyobb alkalmazások.

Az iPad Pro számos alapértelmezett alkalmazással rendelkezik, amelyekkel könnyen irányíthatod mindennapi teendőidet. Az App Store-ban pedig további nagyszerű applikációkat találsz az iPad-re, így semmi sem akadályoz meg céljaid elérésében.

Off
IPad alkalmazások
 
Off
IPad alkalmazások
 

Design
Nagyszerű, szinte minden tekintetben.

Hatalmas kijelzője ellenére az iPad Pro hihetetlenül vékony és könnyű - csak 6,9 mm vastag és tömege mindösszesen 677 gramm. A szilárd unibody testnek köszönhetően karcsú, mégis strapabíró hatást kelt. Ugyanakkor meglepő tényként veszed majd tudomásul, ahogy az iPad Pro szinte eltűnik a kezedben.

Off
Tervezés
 
Off
Tervezés
 

Négy hangszóró.

Jól hangzik. Bárhogy is tartod a kezedben.

Négy új hifi hangszórót integráltak az unibody testbe, így az iPad Pro legalább annyira kiemelkedő hangzást kínál, mint amilyen látványos a kijelzője. Az új formatervezés háromszoros akusztikus hangzással büszkélkedik az iPad Air-rel összehasonlítva. És ezzel még nincs vége. Az iPad Pro automatikusan beállítja a magas frekvencia irányát, annak alapján, ahogyan tartod a készüléket. Tehát, akár játszol vagy filmet nézel, az iPad jobban hangzik, mint valaha.

Off
4 hangszóró hang
 
Off
4 hangszóró hang
 

Új Smart Keyboard az iPad Pro-hoz
Mindent újra alkottunk, kivéve az ábécét.

A Smart Keyboard számos új technológiát és anyagot egyesít. Az eredmény egy vadonatúj, forradalmi, egyedi klaviatúra. Teljes méretű billentyűkkel rendelkezik, és az iPad Pro-hoz az innovatív Smart Connector-on keresztül csatlakozik, amely lehetővé teszi a kétirányú adatcserét és energiaátvitelt. Csak csatlakoztasd az intelligens billentyűzetet és már kezdhetsz is gépelni.

Off
Smart Keyboard
 
Off
Smart Keyboard
 

Bemutatjuk az Apple Pencil-t az iPad Pro-hoz
Nagyon ismerős. Teljesen forradalmi.

A Pixel Precision Apple Pencil kihasználva a Multi-Touch előnyeit új és kreatív lehetőségeket kínál. Érzékeli rajzolás közben a dőlést és a nyomás erősségét, így lehetővé teszi számodra, hogy különböző művészi vonalakat és effekteket kreálj - a legvékonyabb vonástól a finom árnyékolásig. Az Apple Pencil kézbe véve természetesnek hat és azonnal reagál, emellett az iPad Pro-val karöltve új kreatív dimenziókat nyit meg.

Off
Apple Pencil
 
Off
Apple Pencil
 

Touch ID
Biztonság a hüvelykujjad alatt.

A Touch ID technológia az ujjlenyomatodat átalakítja egy elfelejthetetlen jelszóvá, így egyetlen érintéssel feloldhatod a készüléket. Személyes adataid biztonságban lesznek akkor is, ha kölcsönadod az iPad Pro-dat valakinek. A Touch ID használatával megerősítheted az iTunes, az iBooks és az App Store vásárlásaidat.

Off
Touch ID
 
Off
Touch ID
 

ISight és FaceTime HD kamerák
Két nagy lencse, hogy minden pillanatot megragadj.

Az iPad-del sokan szeretnek fotózni. Az iPad Pro ISight funkciójával gyönyörű fotókat és videókat készíthetsz. Az Apple saját képfeldolgozó processzora kiváló eredményt nyújt, függetlenül attól, hogy panoráma szekvenciát készítesz, vagy időzítővel fényképezel. Időzített és lassított videót 720p HD-ben rögzíthetsz. A nagyobb keresővel több részletet látsz, mint valaha.

A tökéletesített FaceTime HD kamera még valósabb videohívást is kínál. Gyenge fényviszonyok vagy hátulról érkező fény esetén is nagyszerű fotókat és videókat eredményez.

Off
ISight és FaceTime HD kamerák
 
Off
ISight és FaceTime HD kamerák
 

Gyors vezeték nélküli kapcsolat.

Az iPad Pro gyorsan csatlakozik a WiFi hálózatokhoz, így filmeket tölthetsz le, böngészhetsz az interneten és dokumentumokat oszthatsz meg. 

Off
WiFi + 4G LTE
 
Off
WiFi + 4G LTE
 

Smart Cover és szilikon tok
Ideális utazási kiegészítők az iPad Pro-hoz.

A Smart Cover-t és a szilikon tokot az iPad Pro készülék számára tervezték. Az előbbi tartós poliuretánból készült, és két színben kapható - acélszürke és fehér. A szilikon tok védi az iPad Pro hátlapját, és tökéletesen kiegészíti a Smart Covert, ha mindkét oldalról szeretnéd védeni a készüléket.

Off
Smart Cover és szilikon tok
 
Off
Smart Cover és szilikon tok
 

iCloud
Minden, amire szükséged van. Bárhol.

Fotókat, videókat és egyéb fájlokat tárolhatsz közvetlenül a iPad Pro-n, de akár biztonságosan el is mentheted őket az iCloud-ba, hogy bárhonnan elérhetőek legyenek. Természetesen, a tárolás és kezelés más alkalmazásban is lehetséges, például Dropbox-ban vagy Google Drive-on. Egyszerűen érintsd meg a dokumentumokat és az AirDrop segítségével küldd tovább őket, módosítás vagy egyéb beállítás-változtatás nélkül.

Off
iCloud
 
Off
iCloud
 

Megbízható és biztonságos.

Az iPad Pro és az iOS 10 fejlesztése során arra törekedtünk, hogy zökkenőmentesen működjenek és nagyszerű élményt nyújtsanak egy rendkívül biztonságos környezetben. Mivel az iOS igen nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, a legtöbb mobil malware más platformok felé orientálódik. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a készüléket még biztonságosabbá tegyük. Az operációs rendszerfrissítések tekintetében a számítógépiparban mi vagyunk a leggyorsabbak. A frissítések iPad-re történő telepítése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a legújabb védelmi mechanizmusok naprakészek legyenek a készülékeden.

Off
Spolehlivě bezpečný
 
Off
Spolehlivě bezpečný
 

Az adatvédelem is fontos.

Az Apple nem tárolja az E-mailjeid tartalmát valamint böngészési szokásaidat azért, hogy aztán eladja profilodat a hirdetőknek. Nem monitorozza, hogy mit tárolsz az iPad-eden vagy az iCloud-ban. Nem olvassa el az E-mailjeidet vagy az üzeneteidet, hogy valamit eladjon neked. Szoftverei és szolgáltatásai egyszerűen arra hivatottak, hogy növeljék az eszköz értékét. Semmi másra.

Off
Az adatvédelem fontos.
 
Off
Az adatvédelem fontos.
 

Csatlakozz vezeték nélkül.
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

Az iPad Pro több ezer vezeték nélküli eszközhöz csatlakozik - beleértve más gyártók billentyűzeteit is. A legtöbb vezeték nélküli nyomtatóra nyomtathatsz az AirPrint segítségével. Az AirPlay és az Apple TV-nek köszönhetően pedig bármit streamelhetsz az iPad készülékről HD TV-re.

Off
Připojte se bezdrátově
 
Off
Připojte se bezdrátově
 
 

 

 

Paraméterek

Kijelző mérete
12,9" (32,77 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2732 × 2048 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
12,9" (32,77 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2732 × 2048 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!

Tárhely

Tárhely kapacitás
64 GB Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
12 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,38 GHz Kész!
Processzor modell
Apple A10X Fusion Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!
Operációs rendszer verziója
iOS 10 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
305,7 mm (30,57 cm) Kész!
Szélesség
220,6 mm (22,06 cm) Kész!
Mélység
6,9 mm (0,69 cm) Kész!
Tömeg
677 g (0,68 kg) Kész!
Szín
Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Az összes iPad Pro táblagép

.


» További iPad táblagépek

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPad Pro 12.9" 64 GB 2017 Arany DEMO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad Pro 12.9" 64GB 2017 Zlatý DEMO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPad Pro 12.9" 64GB 2017 Zlatý DEMO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tablet iPad Pro 12.9" 64GB 2017 Gold DEMO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tablet iPad Pro 12.9" 64GB 2017 Gold DEMO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ