iPad Pro Cellular 10.5 hüvelykes 512 GB vörösarany

Termékkatalógus
iPad Pro Cellular 10.5 hüvelykes 512 GB vörösarany
Tablet - Apple A10X 64 bites architektúra és M10 motion koprocesszor, Multi-touch Retina display kijelző, 10,5 hüvelykes, LED 2224x1668, 512 GB belső memória, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, 3G / LTE modem (nano SIM), 2 db webkamera , 4 db hangszóró, Touch ID, Lightning csatlakozó , iOS 10
Kód:  NL202s5b8k Termékszám:  MPMH2FD/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iPad Pro Cellular 10.5 hüvelykes 512 GB vörösarany Megszűnt

iPad Pro Cellular 10.5 hüvelykes 512 GB vörösarany

iPad
A tablet átlója 10,5 hüvelyk.

iPad
iPad

Az Apple a tabletek gyártására helyezte a hangsúlyt, ezért most lehetősége van megvásárolni ezt az erős gépet a már szimbolikussá vált logoval. Az Apple iPad Pro-ja 10,5 hüvelykes képátmérővel érkezik, mely 20%-os növekedés a korábbi 9,7 hüvelykeshez képest. A nagy képernyő kifejezetten hasznos lesz a multitasking során.

Retina display kijelző
120 Hz-es képfrissítési frekvenciával.

Az új iPad Pro a legfejlettebb Retina display kijelző technológiát használja a világon. A 10,5 hüvelykes modell 2224x1688 pixeles képet ad, 120 Hz-es frekvenciával, és köszönhetően a szélesebb színskálájának, az iPad Pro sokkal jobb szaturációt képes elérni, mint a korábbi típusok. Ezen kívül a True Tone technológia használatával és a négy környezeti fényérzékelővel automatikusan a fényviszonyokhoz állítja a kijelző színeit és fényességét.

iPad
iPad

A10X-es chip
Teljesítménye veri a legtöbb laptopét

Az új iPad-et egy A10F Fusion chip működteti, 64 bites architektúrával, mely hat magot tartalmaz. Ez összességében egy olyan erőt képvisel, mely segítségével már 4K videók is szerkeszthetők, szemben a korábbi modellekkel. Az iPad Pro teljesítménye 30%-kal nagyobb a CPU és 40%-kal nagyobb a GPU esetében.

iPad
iPad

iOS
A rendszer csak neked.

Az iOS 10 a leginkább intuitív, legfejlettebb és legbiztonságosabb mobil operációs rendszer a világon. Új funkciói teljes mértékben kihasználják a hatalmas teljesítményt melyet az iPad Pro biztosít. Így sokkal produktívabbá és kreatívabbá válhat. A multitasking két alkalmazás egymás mellett futtatásával gyerekjáték lesz.

Emellett 2017 őszén megérkezik az iOS 11, amely egy sor forradalmi funkciók hoz az iPad-re. Ezek közül kiváltképp a korábbról már ismert Dock fogja azonnal elnyerni tetszését.

iOS 11
iOS 11

Apple Pencil
Még pontosabb digitális ceruza

Az iPad Pro kijelzőjének gyorsabb frissítési rátája miatt az Apple iPad ceruza még pontosabb lesz. Egy másik digitális ceruza sem biztosít ilyen pixel szintű pontosságot írás, jegyzetelés vagy rajzolás során.

Apple ceruza
Apple ceruza

Design
Tökéletes szinte minden tekintetben

Annak ellenére, hogy hatalmas kijelző, az új iPad elképesztően vékony és könnyű  - mindössze 6,1 mm-es, súlya pedig 477 gramm. A kemény egyrészes test egyensúlyt és szilárdságot eredményez. Minden képessége ellenére az iPad Pro bizonyára leginkább könnyű kezelhetőségével lepi majd meg.

iPad pro
iPad

Touch ID
Fejlett biztonság a hüvelykujja alatt.

A Touch ID technológia segítségével az iPad Pro megjegyzi ujjlenyomatát egy olyan jelszót létrehozva, melyet sosem felejt el. A készüléket feloldhatja egy gombnyomással, így személyes adatai akkor is biztonságban lesznek, ha a gépet kölcsönadja valakinek. A Touch ID segítségével intézhet vásárlásokat is az iTunes, iBooks és App Store üzletekben.
Touch ID
Touch ID

iCloud
Minden, amire szüksége van. Bárhol is van.

Tárolhat fényképeket, videókat és egyéb fájlokat  közvetlenül az iPad-en, vagy elmentheti őket az iCloud-on, így biztonságosan bárhonnan elérhetőek lesznek. Természetesen más harmadik fél által üzemeltetett alkalmazásokban is tarthatja és menedzselheti őket, mint amilyen a Dropbox vagy a Google Drive. Csak egyszerűen koppintson egy dokumentumra vagy fájlra és gyorsan és könnyedén megoszthatja környezetében lévőkkel az AirDrop segítségével, minden tovább beállítás nélkül.

 

iCloud
iCloud

Csatlakozás vezeték nélkül
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

Az iPad Pro több ezer vezeték nélküli kiegészítőhöz képes csatlakozni - többek között harmadik fél által gyártott billentyűzethez is. Az AirPrint segítségével nyomtathat a legtöbb vezeték nélküli nyomtatón. Ezen felül az AirPlay és az Apple TV alkalmazásokon felül bármit stream-elhet vezeték nélkül HDTV-re.

 

Csatlakozás vezeték nélkül
Csatlakozás vezeték nélkül

Paraméterek

Kijelző mérete
10,5" (26,67 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2224 × 1668 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
512 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,5" (26,67 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2224 × 1668 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
512 GB Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
7 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell
Apple A10X Fusion Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!
Operációs rendszer verziója
iOS 10 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
250,6 mm (25,06 cm) Kész!
Szélesség
174,1 mm (17,41 cm) Kész!
Mélység
6,1 mm (0,61 cm) Kész!
Tömeg
469 g (0,47 kg) Kész!
Szín
Arany Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Apple iPad Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPad Pro Cellular 10.5 hüvelykes 512 GB vörösarany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad Pro 10.5" 512GB Cellular Růžově zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPad Pro 10,5" 512 GB Cellular Ružovo-zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad Pro 10.5" 512GB Cellular Roségold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad Pro 10.5" 512GB Cellular Roségold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ