iPad with Retina display 16GB WiFi White - DEMO

Termékkatalógus
iPad with Retina display 16GB WiFi White - DEMO
Tablet - fehér, 4. generációs, Apple A6X dual-core 1.2GHz, érintőképernyős Retina 9.7" LED 2048x1536, 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x webkamera, Lightning csatlakozó
Kód:  XXNL202l2 Termékszám:  MD911SL/A Gyártó honlapja:

iPad with Retina display 16GB WiFi White - DEMO

Az új iPad (3. generáció) épphogy megjelent a piacon, de már meg is érkezett a Retina kijelzővel rendelkező 4. generáció a hivatalos iPad szárnyai alatt. Miben jobb, mint elődje? Hihetetlen, de mindenekelőtt teljesítményében. A kitűnő A5X lapkakészletetet egy még erősebb A6X verzió váltotta fel. A számítástechnikai- és a grafikus teljesítmény akár 2-szeresére is számíthatsz az igényes alkalmazások illetve a legújabb játékok gyors működése érdekében. Mindez az akkumulátor élettartamának lerövidítése nélkül!

Lenyűgöző kijelző
A kijelző megválasztásával kapcsolatban az Apple nem nyugtalanította magát. A harmadik generációs iPad-ről már ismert Retina kijelzőt alkalmazta. Miért a már meglévő megoldást választotta egy új helyett? Mert túlzás nélkül ez a legjobb kijelző a mobileszközökön! A Retina kijelzőt hihetetlenül nagy felbontás jellemzi, magasabb, mint a HDTV-n. 3,1 millió képponttal rendelkezik, így a kép rendkívül kifinomult lesz, hiszen az egyes pixelek olyan közel találhatók egymáshoz, hogy nem fogod tudni felismerni őket.

Lightning
A Lightning egy teljesen új formátumú interfész töltéshez, Mac- illletve Windows PC szinkronizálásához és számos tartozék csatlakoztatásához. Cseréld le a régi, nagyobb méretű és nem túl szép 30 pines csatlakozód. A Lightning mintegy 80% -kal kisebb, a 8 bites kialakítás pedig tartósabb interfészt biztosít. Az igazi plusz pedig szimmetriájában rejlik. Már meglévő tartozékaid természetesen kompatibilisek lesznek az új interfésszel, csupán a 30pines Lightning adaptert szükséges megvásárolnod.

Több, mint 275 000 alkalmazás
Közvetlenül a készülék első indítását követően előre telepített üzenetküldő és e-mailező alkalmazásokat, Full HD 1080p videorögzítési lehetőséget, Wi-Fi-n, mobil interneten, vagy FaceTime-on keresztül történő HD videóhívás lehetőséget kapsz, illetve elektronikus könyveket és magazinokat is olvashatsz. Csak rajtad múlik, milyen más applikációkkal gazdagítod tableted, hiszen több, mint negyed millió vár Rád az App Store-ban.

Gyorsabb Wi-Fi
A 4. generációs iPad erős oldala a vezeték nélküli kapcsolat. A két, legszélesebb körben használt 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávban a továbbfejlesztett Wi-Fi modul kétszer gyorsabb adatátvitelt biztosít, mint a korábbi generációs tabletek. A valós sebesség akár 150 Mbit/s is lehet! Továbbá természetesen azzal a képességgel is rendelkezik, hogy megtalálja és csatlakozzon az otthoni Wi-Fi hálózathoz vagy nyilvános Wi-Fi hotspotokhoz (csatlakozási pontok).


Paraméterek és specifikációk:

Alap:
Operációs rendszer: Apple iOS 6
Chipkészlet: Apple A6X (2 magos CPU, 4 magos GPU)

Vezeték nélküli kapcsolat:
Wi-Fi (802.11 a/b/g/n) a 2,4 és 5 GHz sávban
Bluetooth 4.0
A-GPS és GLONASS

Memória:
16 GB

Kijelző:
LCD IPS
LED háttérvilágítás
Multi-Touch
Ujjlenyomat-ellenálló
Méret: 9,7"
Felbontás: 2048 x 1536 képpont (@ 264 ppi)

iSight kamera/fényképezőgép :
5 MP fotó (2592 x 1944)
1080p HD videó
Automatikus élességállítás
Arcfelismerés
Hybrid IR szűrő
Fényerő f/2,4

FaceTime HD kamera/fényképezőgép:
1.2 Mpx fotó
720p HD videó
FaceTime videohívás
Arcfelismerés
Geotagging

Hang:
Beépített hangszóró
Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz

Speciális funkciók:
Siri Személyes asszisztens

Multimédia:
Audio: AAC (8-tól 320 kb/s-ig), védett AAC (az iTunes Store-ból), HE-AAC, MP3 (8-tól 320 kb/s-ig), MP3 VBR, Audible (2-es, 3-as, 4-es formátum, Audible Enhanced Audio, AAX és AAX+), Apple Lossless, AIFF és WAV
Videó: H.264 1080p felbontással, 30 képkocka per másodperc, High Profile szint 4.1, AAC-LC akár 160 kb/s, 48 kHz, sztereó .m4v, .mp4 és .mov fájlformátumban; MPEG-4 videó 2,5 Mbit/s-ig, 640 × 480 képpont, 30 kép/másodperc, Simple Profile AAC-LC hangsávval max. 160 kb/s csatornánként, 48 kHz, sztereó .m4v, .mp4 és .mov fájlformátumban; Motion JPEG (M-JPEG) akár 35 Mb/s, 1280 × 720 képpont, 30 kép/mp, u-law formátum, sztereó PCM .avi formátumban

Megjeleníthető dokumentumtípusok:
Támogatott formátumok: .jpg, .tiff, .gif (kép); .doc és .docx (Microsoft Word); .htm és .html (weboldalak); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview és Adobe Acrobat); .ppt és .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (formázott szöveg); .vcf (kontakt információk); .xls és .xlsx (Microsoft Excel)

Interfész:
1x Lightning csatlakozó
1x sztereó hangkimenet (3.5 mm-es csatlakozó)

Szenzorok:
Giroszkóp
Gyorsulásmérő
Környezeti fényérzékelő

Akkumulátor:
Beépített Li-Pol (11,560 mAh, 42,5 W)
Böngészési idő (Wi-Fi hálózat), videonézés vagy zenehallgatás: legfeljebb 10 óra

Kivitelezés:
Méretek: 241,2 x 185,7 x 9,4 mm
Tömeg: 662 g

Tartozékok:
USB Lightning csatlakozó
USB töltő
Használati útmutató

Paraméterek

Tárhely

Tárhely kapacitás
16 GB Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor frekvencia
1,2 GHz Kész!
Processzor modell
Apple A5 Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!
Operációs rendszer verziója
iOS 6 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
185,7 mm (18,57 cm) Kész!
Szélesség
241,2 mm (24,12 cm) Kész!
Mélység
9,4 mm (0,94 cm) Kész!
Tömeg
662 g (0,66 kg) Kész!
Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPad with Retina display 16GB WiFi White - DEMO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad with Retina display 16GB WiFi White - DEMO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPad with Retina display 16 GB WiFi White – DEMO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple iPad mit Retina Display 16 GB WiFi Weiss - DEMO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple iPad mit Retina Display 16 GB WiFi Weiss - DEMO.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ