Shop roku Akvizice ApF HU

IPEVO V4K PRO

Termékkatalógus
IPEVO V4K PRO
Dokumentumkamera - dokumentumkamera - rugalmasan állítható többcsuklós állvány, akár 3264 × 2448-as felbontás, 30 képkocka másodpercenként 3264 × 2448 képkocka mellett, USB, saját fényforrással, videóforrásként használható (IPEVO Visualizer, Zoom, Skype), tömeg: 581 g
76 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WZ129a0 Termékszám:  5-903-3-01-00
IPEVO V4K PRO 76 190 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

IPEVO V4K PRO

Az IPEVO V4K PRO USB Visualizer a maga nemében a világ első olyan eszköze, amely AI-alapú hangjavítással rendelkezik a nagyobb hangtisztaság és a zajok kiküszöbölése érdekében. Alkalmas távoli együttműködésre, távoktatásra, tantermi használatra stb. A Sony nyolc megapixeles képérzékelője a megjelenítő fejében lehetővé teszi, hogy Ultra HD felbontásban, tisztán és részletgazdagon közvetíthess zökkenőmentes videót. Ez a képérzékelő kivételes képtisztaságot, színvisszaadást és nagy felbontású részletességet kínál akár 3264 x 2448 pixel 30 képkocka/másodperc sebességgel. A V4K PRO saját fényforrással rendelkezik, amely ugyanarra a helyre irányul, mint a kamera objektívje. Ennek eredményeképpen a bemutatott anyagok még gyenge fényviszonyok között is tisztán rögzülnek.

Az IPEVO V4K PRO Visualizer legfontosabb jellemzői

  • A Sony 8Mpx-es érzékelője akár 3264×2448 felbontású képfolyamot is lehetővé tesz 30 fps sebességgel
  • A világ első vizualizálója AI-optimalizált hanggal a nagyobb tisztaság és a kevesebb zaj érdekében
  • A fej beépített LED világítással rendelkezik a tiszta képekért még sötét környezetben is.
  • Sokoldalú és tartós állvány több ízülettel a kamera magasságának és szögének könnyű változtatásához
  • Kompatibilis az összes népszerű programmal, mint például a Zoom, Google Meet, Skype, Microsoft Teams és még sok más...

Állítható állvány

A sokoldalú és tartós, többszögű állvány segítségével kényelmesen változtathatod a kamera magasságát vagy szögét, hogy a legjobban rögzíthesd a megosztani kívánt felvételeket. Vagy fordítsd a kamera fejét függőlegesre, és hagyd, hogy webkameraként működjön. Egyszerűen húzd meg a laza csatlakozásokat egy érmével.

Kompatibilis mindennel

Az IPEVO V4K PRO illesztőprogramok telepítése nélkül kompatibilis a Zoom, Google Meet, Skype, Microsoft Teams szoftverekkel és olyan alkalmazásokkal, amelyek szabványos külső USB-kamerákat használnak – Windowson, Macen és Chromebookon.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IPEVO V4K PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IPEVO V4K PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IPEVO V4K PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IPEVO V4K PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IPEVO V4K PRO.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ