Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

IPEVO VZ-X

Termékkatalógus
IPEVO VZ-X
Dokumentumkamera - forgatható fej, rugalmas többcsuklós állvány, 8MPx objektív, felbontás akár 3264 × 2448, 30 fps Full HD, Wi-Fi, HDMI, USB, LED fény, mikrofon, akkumulátor élettartama 9-12 óra, videóforrásként használható (IPEVO Visualizer, Zoom, Skype, Hangouts), tömege: 1,17 kg
Kód:  WZ129d Termékszám:  5-902-4-01-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

IPEVO VZ-X

Tarts élő prezentációkat, szkennelj könyveket, dokumentumokat, QR-kódokat vagy archiválj fényképeket az IPEVO VZ-X vezeték nélküli dokumentumkamerával. A készülék HDMI-n vagy USB-n keresztül csatlakoztatható számítógéphez, TV-hez, projektorhoz vagy monitorhoz. Az IPEVO VZ-R 8Mpx-es Sony Ambarella érzékelővel van felszerelve, és nagy részletgazdagságot és kiváló képminőséget biztosít. A nagy fókuszálási sebesség minimalizálja a megszakításokat a különböző felvételi anyagok közötti váltáskor.

Az állvánnyal ellátott IPEVO VZ-X kamera legfontosabb jellemzői

  • IPEVO VZ-X vezeték nélküli dokumentumkamera állvánnyal
  • Csatlakozás Wi-Fi-n, HDMI-n vagy USB-n keresztül
  • A rögzített anyagok éles részletekkel
  • Nagy fókuszsebesség
  • 8Mpx objektív gyors fókuszálással
  • Nagy felbontás akár 3264×2448 USB módban
  • Élő videofelvétel akár 30 fps sebességgel Full HD felbontásban
  • USB üzemmódban működő LED-fény és mikrofon
  • Akkumulátor élettartama 9 - 12 óra
  • Tömeg 1,17 kg

IPEVO VZ-X kamera felszerelése

Az IPEVO VZ-X kameraváz üvegszál-erősítésű hőre lágyuló műanyagból készült a kar merevítése érdekében, miközben a teljes súlyt alacsonyan tartja. A forgatható fejnek és a megerősített, több ízületű állványnak köszönhetően a VZ-R szabadon pozícionálható különböző magasságokban, szögekben és tájolásokban. A kamera beépített LED-fénnyel és mikrofonnal van felszerelve, és USB üzemmódban működik. Az IPEVO VZ-X kamera alján található gomb lehetővé teszi a gyors hozzáférést a Visualizer szoftver funkcióihoz, mint például a pillanatfelvétel, a videofelvétel, a dokumentumszkennelés és sok más funkció. A 9-12 órás akkumulátor-üzemidővel az előadások egy egész tanítási napot kitölthetnek.

Az IPEVO VZ-X szoftveres kompatibilitása

Az IPEVO VZ-X kamera USB módban számos alkalmazásban használható videóforrásként. Ilyen például az újonnan kifejlesztett IPEVO Visualizer szoftver intuitív felhasználói felülettel és keret nélküli ablakmegjelenítéssel. Használhatod az IPEVO VZ-X-et webkameraként online megbeszélésekhez, videokonferenciákhoz vagy távoktatáshoz is a Zoom GoToMeeting, Skype vagy Google Hangouts segítségével. 


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IPEVO VZ-X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IPEVO VZ-X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IPEVO VZ-X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IPEVO VZ-X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IPEVO VZ-X.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ