iPhone 14 Pro Max

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
Apple
(2)
Belső tárhely mérete
1 TB
(1)
256 GB
(1)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(2)
Vezeték nélküli töltés
(2)
Gyors vezeték nélküli töltés
(2)
Arcfeloldás
(2)
MMS támogatás
(2)
MagSafe
(2)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(2)
WiFi
(2)
Bluetooth
(2)
GPS
(2)
Szűrés

Az iPhone 14 Pro Max okostelefon az Apple következő generációs mobiltelefonja, amely a legigényesebb felhasználókat is lenyűgözi. Az összes új technológiát és funkciót egy karcsú, nagyméretű készülékházban egyesíti, kibővített akkumulátor-kapacitással. Mivel emelkedik új szintre az új Apple iPhone 14 Pro Max? Olvass tovább.

Tovább

Végre itt az iPhone 14 Pro Max - mivel emelkedik ki?

A legigényesebb felhasználóknak tervezett Apple iPhone 14 Pro Max az új termékcsalád legjobb funkcióit és teljesítményét kínálja. Tekintsük meg a legfontosabb funkciókat.

Az iPhone dizájnja tökéletesen egyensúlyoz az elegancia, a stílus és a tartósság között

Az iPhone 14 Pro Max első pillantásra egy igazi luxuskészülék. A kialakítás három részből áll: a kijelzőt rendkívül erős Ceramic Shield üveg védi, a készüléktest tartós, elegáns és könnyű orvosi acélból készült, a hátlapot pedig matt textúrájú üveg egészíti ki. Mindez IP68-as víz- és porállósági tanúsítvánnyal egészül ki, négy egyedi színben: asztrofekete, ezüst, arany és mélylila.


Apple iPhone 14 Pro Max nový

Apple iPhone 14 Pro Max - nagy kijelző a legigényesebbek számára

A 14. széria Pro alapmodelljéhez képest az iPhone 14 Pro Max nagyobb, 6,7″-es Super Retina XDR OLED kijelzővel rendelkezik, 460 PPI-vel. További technológiákat is tartalmaz, mint például a HDR vagy a True Tone, hogy tovább javítsa a képminőséget. A fényerő is javult, elérve a 2000 nitet, ami 2x jobb olvashatóságot biztosít a napfényben.

A nagy kijelző mellett az iPhone 14 Pro Max sokkal nagyobb akkumulátorkapacitást is kapott, így egyetlen töltéssel egész nap kitart.

Az iPhone 14 Pro Max fotói könnyen összetéveszthetőek a valósággal

Az iPhone 14 Pro Max kamerája is átesett néhány változáson, és három lencséből áll. Konkrétan egy 48 Mpx-es fő objektív, egy 12 Mpx-es teleobjektív és egy 12 Mpx-es ultraszéles látószögű objektív alkotja, amelyek gyenge fényviszonyok mellett akár 3x jobb minőségű, látványos fotókról gondoskodnak. Rendelkezésre áll még a Smart HDR 4, a True Tone adaptív vaku és egyéb más okos funkciók.

Apple iPhone 14 Pro Max Dynamic Island

Az iPhone 14 Pro Max egyik legfontosabb újítása az új előlapi kamera. Mostantól közvetlenül a kijelző alatt található, az új, intuitív Dynamic Island értesítési felület így hatékonyan és szépen elrejti.

i

Az ambiciózus videósok értékelni fogják a két új felvételi módot. A profik által inspirált Filmmaker Mode lehetővé teszi, hogy a közkedvelt 24 FPS sebességgel 4K-ban készíts felvételeket, míg az Action Mode korlátozza a felvételek rázkódását és stabilizálja a végső képet.

Apple iPhone 14 Pro Max - ne lassíts többé!

Az iPhone 14 Pro Max nagy sebességű, megbízható teljesítményét napjaink egyik legerősebb mobilchipje, az A16 Bionic biztosítja. A 6 magos processzorral és az 5 magos grafikus chippel olyan teljesítményre számíthatsz, amelyről a versenytársak csak álmodhatnak. A vadonatúj innováció azonban elsősorban a Photonic Engine, amely befolyásolja a fényképek feldolgozását és tovább javítja azok minőségét még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

Az új chip mellett új érzékelők is vannak az iPhone 14 Pro Max belsejében, amelyek meg tudják állapítani, ha autóbalesetet szenvedtél. Abban az esetben, ha az érzékelés aktiválódik, és nem tudsz reagálni, a telefon felhívja a 112-es segélyhívót, és kapcsolatba lép az általad preferált sürgősségi kapcsolattartókkal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
iPhone 14 Pro Max 256 GB - mélylila - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 207×
iPhone 14 Pro Max 256 GB - mélylila
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
428 890 Ft
Használt raktáron
Termékkód: RI044c4
iPhone 14 Pro Max 1 TB - ezüst - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 207×
iPhone 14 Pro Max 1 TB - ezüst
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 1000 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
614 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RI044e2

iPhone 14 Pro Max

értékelésiPhone 15 (TESZT): 48 Mpx-es kamera és Dynamic Island. Az idei modell több újdonságot kínál, mint az elődje A mobiltelefonok áradatában megtalálni a megfelelő kedvencet nem könnyű, ráadásul az Apple úgy döntött, hogy még jobban megnehezíti a dolgunkat. A sokat vitatott és már-már értelmetlennek tűnő iPhone 14-et maga mögött hagyta, és bemutatta az iPhone 15-öt. Szokásunkhoz...
A hatalmas iPhone 15 Pro Max a többi készülékhez képest a jobb tulajdonságainak köszönhetően keltette fel a figyelmet. Leteszteltük, így egy olyan betekintést nyújthatunk, amely nemcsak a leendő vásárlók számára lehet hasznos.
Menedzserként munkához keresel telefont, vagy a nagyszülőknek szeretnél egyet ajándékozni vagy éppen szelfikészítéshez keresed a megfelelő telefont? Segítünk kiválasztani egy olyan telefont, amely hosszú ideig megbízhatóan fog szolgálni.
töltőAz iPhone-ok csomagolása karcsúbb lett. Milyen fülhallgatót és töltőt válassz hozzá? Az új iPhone dobozában nincs fülhallgató és töltőadapter. Mi erre a megoldás és mit válasszunk a helyettesítésükre? Számos lehetőségünk van.
Az iPhone 14 sorozat mindenki számára tartogat valamit. Már a két alapmodell, az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus is a csúcsminőséget képviseli. Az Apple új színváltozatban mutatta be őket, ami történetesen a sárga.
Az iPhone 14 Pro Max olyan jól fel lett szerelve, hogy napjaink legjobb mobiltelefonjai közé tartozik. Mit kellett tennie a gyártónak azért, hogy ez így legyen? Leteszteltük a mindennapi használat során, és az eredményeket ebben a bemutatóban foglaljuk össze.
További cikkek

iPhone 14 Pro Max

A iPhone 14 Pro Max kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó iPhone 14 Pro Max Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább iPhone 14 Pro Max A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb iPhone 14 Pro Max A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: iPhone 14 Pro Max vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ