A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iPhone SE 64 GB éjfekete 2022

Termékkatalógus
iPhone SE 64 GB éjfekete 2022
4,8 120 értékelés
Mobiltelefon - 4,7"-es IPS kijelző 1334 × 750 felbontással, 64 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8), 7Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP67 vízálló, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RI040b2 Termékszám:  MMXF3CN/A Gyártó honlapja:
iPhone SE 64 GB éjfekete 2022 183 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

iPhone SE 64 GB éjfekete 2022

iPhone SE 64 GB éjfekete 2022 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Apple iPhone SE 64 GB éjfekete színben

Egy lenyűgözően fejlett okostelefon kis méretben, 5G-vel és nagyszerű áron. 

Az Apple iPhone SE ikonikus kinézetének, kivételes teljesítményének és megfizethető árának köszönhetően hihetetlenül népszerű a vásárlók körében, legyen szó korábbi iPhone-t használókról, vagy akár a legújabb ügyfelekről, akik végre meg szeretnék tapasztalni, mire képes egy ilyen készülék. És ez biztosan nem kevés vásárlót jelent. Az új iPhone SE amellett, hogy tökéletesen illik az Apple-termékek teljes palettájába, egy fejlett kamerát, az 5G mobilhálózatok támogatását, rendkívül biztonságos iOS-t, vezeték nélküli töltést és rengeteg alkalmazáshoz való hozzáférést is biztosít.

Apple iPhone SE Retina HD kijelzővel

4,7"-os multi-touch kijelző True Tone funkcióval.

Az új iPhone SE 4,7 hüvelykes Retina HD kijelzője 1334 × 750 képpont felbontással és 326 képpontsűrűséggel rendelkezik. A legfontosabb erényei  közé tartozik továbbá a széles színskála, a True Tone automatikus színhőmérséklet állítás, a 625 nites maximális fényerő és a lenyűgöző 1400:1 kontrasztarány. Az iPhone SE ráadásul ugyanolyan tartós, mint amilyen szép. A készülék szerkezete űrhajózási minőségű alumíniumból készült, előlapját és hátlapját pedig speciális üveg borítja, ugyanolyan a strapabíró üveg, mint az iPhone 13 esetében. A telefon a fokozott víz- és porállóság érdekében IP67-es tanúsítvánnyal is büszkélkedhet.

Kamera

Apple iPhone SE Deep Fusion kamerával.

Bár lehetetlennek tűnt, az iPhone SE mégis egy fejlett, 12 megapixeles  kamerát kapott, f/1,8 rekeszértékkel. A szupererős A15 Bionic chip segítségével a szoftveres optimalizáció előnyeit is megtapasztalhatod, köztük a Smart HDR 4, a Photo Styles, a Deep Fusion és a Portré módot. Az iPhone 13 Pro és iPhone 13 készülékeken bevezetett Deep Fusion például a fénykép elkészítése előtt több eltérő expozíciójú, rövidebb és hosszabb felvételt is elemez. Ezeket a felvételeket ezután automatikusan beolvassa, kiválasztja a legideálisabb kombinációt, és a legjobb élesség érdekében összeállítja őket. A Deep Fusion az egyes pixelek feldolgozásához teljes mértékben kihasználja a fejlett gépi tanulás előnyeit, és a fénykép minden részén optimalizálja a textúrát, a részleteket és a zajokat. Az eredmény pedig egyszóval fantasztikus.

Készíts nagyszerű videókat az Apple iPhone SE-vel!

Készíts szemet gyönyörködtető felvételeket. 

Az Apple iPhone SE optikai képstabilizátorának hála mostantól nagyszerű videókat készíthetsz. Ehhez természetesen 4K felbontást is választhatsz akár 60 fps sebességgel. A videókat Full HD felbontásban akár 240 fps sebességre is lelassíthatod. Ez egy olyan számításigényes feladat, hogy még az Apple A15 Bionic chip is megizzad tőle.

Apple iPhone SE okostelefon

Touch ID

Az iPhone SE  az ujjlenyomatoddal oldható fel. 

A legendás Főgomb az új iPhone SE-n is megtalálható. A segítségével visszatérhetsz a kezdőlapra,  biztonságosan feloldhatod a készüléket, vagy Apple Pay fizetésre is használhatod.

Apple iPhone SE okostelefon

Az Apple iPhone SE az 5G-t is támogatja

A mobilhálózat gyorsabb, mint a WiFi. 

Az iPhone SE természetesen az 5. generációs mobilhálózatokat is támogatja, amihez az Apple saját, alacsony fogyasztású chipet használ. Így teljes mértékig ki tudod aknázni a  technológiában rejlő lehetőségeket. Említésre méltó még a Smart Data Mode funkció is, amely automatikusan átvált a megfelelő hálózatra.

Apple iPhone SE

Az iPhone SE védi az adataidat

Az iOS 15-tel biztonságban vagy. 

Az Apple iPhone SE biztonsági rétege az iOS 15 operációs rendszer, amely számos új funkciót és fejlesztést tartalmaz.

Apple A15 Bionic

Apple iPhone SE A15 Bionic processzorral

Elképesztő 6 magos CPU 4 magos GPU-val. 

Az Apple A15 Bionic az okostelefonokban használt leggyorsabb chip. Egy 5 nm technológiával készült, szupergyors chip, amely két nagy teljesítményű és négy hatékony számítási magból áll. Ezekhez egy jóval erősebb neurális motor társul. A négymagos grafikus processzorok pedig akár 50%-kal nagyobb teljesítményre képesek, mint bármelyik konkurens chip. Az Apple iPhone SE kapacitása nem fog csalódást okozni.


Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
4,7" Kész!
Kijelző felbontása
1334 × 750 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
4,7" Kész!
Kijelző felbontása
1334 × 750 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
7 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Előlapi kamera felbontása
7 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Belső memória
64 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Apple Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor típusa
Apple A15 Bionic Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → Lightning) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
iOS 15 Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Apple DEP Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Dual SIM-ES

Dual SIM-ES

Kiegészítők: iPhone SE 64 GB éjfekete 2022
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ