Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

IRIS IRIScan Book 3

Termékkatalógus
IRIS IRIScan Book 3
4,3 7 értékelés
Szkenner - ideális könyvek, magazinok szkennelésére, 300/600/900 dpi, PDF / JPG formátumokba, 3x AAA elem, akár Micro SD kártyára is
Kód:  IS001i Termékszám:  457888

IRIS IRIScan Book 3

A kiváló minőségű optikai szenzornak köszönhetően a szkennelés még sosem volt ennyire gyors - mindössze 3 másodperc oldalanként. Az OCR Readiris alkalmazás a dokumentumok szöveges zónáit Wordben, Excelben szerkeszthető vagy PDF formátumba konvertálja. A fájlok az átalakítást követően készen állnak a szerkesztésre és archiválásra.

Átalakítás elektronikus formátumba

A szkenner könnyen elfér laptop táskájában, de az nélkül is boldogul. Önmagában is használható az elemek révén és szkennelhet közvetlen Micro SD kártyára is. A készüléken található gomb segítségével a lapolvasás PDF vagy kép formátumba is végrehajtható. 

Micro SD kártya támogatása

Hordozható szkenner könyvek és magazinok szkennelésére - bárhol, bármikor az oldalak tépése nélkül. Egyszerűen menjen végig a szkennerrel a dokumentumon és arról hozzon létre képet akár 900 dpi felbontásban.
A kijelzőn számítógép nélkül is beállítható a kívánt felbontás, de azon kívül még sok más. Az Executive verzió Wifi csatlakozással is rendelkezik a fájlok vezeték nélküli átviteléhez számítógépbe, okostelefonba vagy tabletbe (Google Android és Apple iOS). Legyen akár otthon, irodában vagy találkozón, az mindig támaszként szolgál dokumentumok digitalizálásához. 

Számos formátum támogatása

Mindig kéznél

Dokumentumok szkennelése számítógép nélkül
Ideális könyvek, magazinok és újságok szkennelésére 
Fájlok átvitele Wifi segítségével bármilyen készülékre
Papír dokumentumok átalakítása szerkeszthető, digitális szövegfájlokba!
Műszaki adatok:

Szkennelési felbontás:
Akár 900 dpi

Funkciók:
Szkennelés kártyára
Gomb PDF/JPEG formátumra

Tápellátás:
3x AAA

Csatlakozók:
USB
Micro SD kártya foglalat


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IRIS IRIScan Book 3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IRIS IRIScan Book 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IRIS IRIScan Book 3.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ