AlzaBoxy Q1 Shop roku

Acer Aspire R15

Termékkatalógus
Acer Aspire R15
Tablet PC - Intel processzor, többcélú 15,6 "IPS LED 1920x1080, RAM 12 GB DDR4, M.2 SSD 256 GB-ig + merevlemez 1TB-ig, WiFi, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, 4 cellás akkumulátor, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NC024t2pNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire R15

 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium
Off
 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Sokoldalúság, bárhová is megy

A 360 fokos Aspire R15 csuklópántok lehetővé teszik, hogy különböző módokká válhassanak, így rugalmasságot biztosítva Önnek a gyakorlatban és mindenütt. A csuklópántok is szelíd zárómechanizmussal büszkélkednek, amely megkönnyíti a fedél könnyű lezárását.

Off
 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Navigáljon a LAN-kábel nélkül

Az Acer ExoAmp antennájának kifinomult kialakítása növeli a vezeték nélküli jel vételét, anélkül, hogy az antenna megzavarja a készülék gyönyörű külsejét. Továbbá 2 × 2 MIMO és MU-MIMO technológiával gyorsabban tud továbbítani és letölteni, így jó Ethernet kábelt adhat.

Off
 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Javul a termelékenység növelése érdekében

Az akkumulátor élettartamának legfeljebb kilenc órája hosszú ideig dolgozhat. Ezenkívül gyorsabban teheti meg a hatodik generációs Intel Core processzorokkal, az NVIDIA GeForce 940MX grafikus kártyával, a DDR4 memóriával és az USB 3.1 Type C porttal.

Off
 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Többet látni

Az Aspire R15 egy nagyobb és optimalizált 15,6 "Full HD IPS kijelzővel rendelkezik.A vékony keretszerkezet több képernyőteret biztosít a szórakoztató és produktív munkához. Ezenkívül a kijelző egy ujjlenyomatozó réteggel van felszerelve, amely biztosítja, hogy az ujjain lévő zsír ne tapadjon a képernyőre.

Off
 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Fémes felületek

Az Aspire R15 brazírozott fémfelületeinek anyaga ihlette textúrákkal büszkélkedhet , amelyek világos, mégis megkülönböztető megjelenést kölcsönöznek a nagyszerű érzelmeknek.

Off
 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Hideg érintésre és problémamentes működésre

A fém jól vezet hőt, ami nem feltétlenül kívánatos, különösen a számítástechnikai feladatok elvégzése után. Szerencsére az Aspire R15 hűtési rendszer hatékony hőelvezetést tesz lehetővé, biztosítja a problémamentes futást és a hideg felületek érintését.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire R15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire R15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire R15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire R15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Aspire R15.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ