Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Acer Aspire Switch 10E

Termékkatalógus
Acer Aspire Switch 10E
Tablet PC - Intel processzor, többérintéses IPS LED 10.1 "1280x800, RAM 2GB, akár eMMC 64GB + HDD 500GB, WiFi, Bluetooth, webkamera, mikro USB, mikro HDMI, micro SD, billentyűzet dokkoló, kettős akkumulátor, Windows 10
Kód:  NC022f3h6NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire Switch 10E


Rychlá změna režimu použití

A használati mód gyors megváltoztatása

Az elegáns, kompakt 2 in 1 notebook az új Acer Snap Hinge 2 pántokkal négy különböző eszközzel, egyszerűen és hihetetlenül sima. Hosszú akkumulátor-élettartam, munka és szórakozás - a notebook termelékenységének és multimédiás szórakoztatásának tökéletes kombinációja a táblagépe számára.


Sokoldalú és változó

A készülék sofikusan kialakított Acer Snap Zsanér 2 pántja lehetővé teszi, hogy egyszerűen húzza vagy nyomja meg a billentyűzetet. Egyszerű változtatás négy praktikus módra: notebook, tabletta, állvány és kijelző.

Sokoldalú és változó

Lenyűgöző és stílusos

Lenyűgöző és stílusos

Az Aspire Switch 10 E számos divatos színben kapható, amely szépen illeszkedik a készülék dinamikus formájához. Az elegáns szövet-inspirált formaterv nagyszerű megjelenést kölcsönöz. Válassza ki a színt, amely megfelel neked, és nézd, hogy mindenki zöldessé válik az irigységgel.


Végrehajtó

A processzor jobb grafikai és játékélményt, valamint kiváló energiahatékonyságot kínál.

Végrehajtó

biztosított

biztosított

Az Acer SwitchLock Lock használatával lezárhatja a merevlemezt a dokkoló billentyűzeten, és csak a táblagépen dolgozhat. A tábla merevlemez meghajtóként működik - csak húzza ki a tábla a merevlemez reteszeléséhez. A merevlemezen lévő összes adat védett, és senki sem tudja ellopni. Az adatok feloldásához csak CONNECT a táblagépet a billentyűzethez.


Kíméletlen a szemedre

A készülék rendelkezik az Acer VisionCare funkcióval, amely lehetővé teszi az Acer BluelightShield funkcióval, hogy csökkentse a kék fény fényerejét, amikor hosszabb ideig dolgozik a képernyőn. Az Acer LumiFlex automatikusan növeli a kijelző kontrasztját, ha a készüléket közvetlen napsugárzás hatására használja - nem fogod elmosódni!

Kíméletlen a szemedre

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire Switch 10E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Switch 10E . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire Switch 10E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire Switch 10E . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Aspire Switch 10E .
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ