Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

ASUS ZENBOOK Flip UX360UA

Termékkatalógus
ASUS ZENBOOK Flip UX360UA
Tablet PC - Intel CPU, érintőképernyő 13,3 "LED akár 3200x1800 QHD + IPS fényes, RAM 8GB, Intel HD Graphics, SSD akár 512 gigabájt, WiFi hálózati, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, USB 3.0, USB-C 3.1, Gen1, hátulról megvilágított billentyűzet, 3 cellás Li-pol akkumulátor, hordtáska, a Windows 10
Kód:  NA620b0NAD Termékszám:  UX360UA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZENBOOK Flip UX360UA


le
Tenký, stylový a důmyslně propracovaný

Vékony, elegáns és kifinomult zseniálisan

Zenbook Flip egy elegáns időtlen remekmű, amely tökéletesen strapabíró alumínium.Az alváz készült egyetlen darab alumínium és gondosan feldolgozott úgy, hogy annak vastagsága mindössze 13,9 mm, és a súlya csak 1,3 kg. A felület csiszolt fém egy tipikus motívuma koncentrikus körök által inspirált Zen filozófia és horganyzott.



Sokoldalú eszköz tökéletes kivitelezés

Köszönjük, hogy a többlépcsős fém mechanizmus jellemzi tökéletes kivitelezés lehetővé teszi elegáns nadrág készülék Zenbook Flip kivételesen egyenletes nyitás és zárás a képernyő 360 fokos, és szilárdan tartja a képernyő bármely helyzetben. Hogy biztosítsa a maximális megbízhatóságot, Zenbook Flip vetettük alá a szigorú tesztelés formájában több mint 20.000 cikluson nyitás / zárás.


Beépített az egész napos használatra

Zenbook Flip UX360UA speciális energiagazdálkodási és Li-Polymer nagyteljesítményű akkumulátor pedig akár 12 órát egyetlen feltöltéssel, olyan felhasználók számára készült, akik gyakran az úton. Így még egy hosszú nemzetközi járat, lehetséges, hogy a készülék Zenbook Flip kezelni sokkal több.

le
Stvořen pro celodenní používání


Pontos szín bármilyen szögből

Zenbook Flip van szerelve rendkívül éles érintőképernyő felbontása 1920 x 1080 pixel, és egy színskálát lefedő 72% -a az NTSC színtér szállít élénk és pontos színeket. Hála fényereje 350 cd / m2, a kiváló minőségű IPS panel hihetetlenül realisztikus képek minden irányból.


le
Neuvěřitelně rychlý, zcela tichý

Hihetetlenül gyors, teljesen néma

Zenbook Flip használja csak a legjobb alkatrészeket. Hála 8GB memória RAM, szupergyors SSD 128 GB processzor és a legújabb 6. generációs Intel Core i5 Zenbook Flip teljesítményt nyújt, amelyek nem könnyen megbirkózni minden feladat, de sokkal többet kínál.



Hihetetlen hangzás ASUS SonicMaster

ASUS SonicMaster hangtechnológia, által közösen kifejlesztett szakértői csoportok ASUS Arany fül és a cég ICEpower, laptop képes megidézni hihetetlen hangminőséget. Az optimális kombinációja kiváló hardver és szoftver egy ügyesen kialakított eszköz Zenbook Flip fantasztikus ügyintézés.



széleskörű csatlakoztathatóság

Zenbook Flip kínál forradalmi USB port lehetővé teszi csatlakozás C bármelyik irányba, és támogatja a rendkívül gyors adatátvitelt. Van még két USB 3.0 Type A port, HDMI és SD kártya slot, így könnyen csatlakoztathatja az összes meglévő és a jövőbeni lehetőségek.

le
Široké možnosti připojení


kényelmes gépelést

Az írás nem kell, hogy egy kellemetlen ügy. A monolit eszköz billentyűzetének segítségével Zenbook Flip méretű billentyűk optimális löket 1,5 mm egy remekmű ergonomikus kialakítás és biztosítja a rendkívül kényelmes és pontos gépelés egy asztali számítógép billentyűzetén. És ha úgy dönt, hogy használja a készüléket olyan tablet módban a billentyűzet és touchpad automatikusan bekapcsol.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZENBOOK Flip UX360UA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZENBOOK Flip UX360UA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZENBOOK Flip UX360UA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK Flip UX360UA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK Flip UX360UA.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ