Fujitsu Lifebook E547

Termékkatalógus
Fujitsu Lifebook E547
Laptop - Intel processzor, 14 "-es 1920x1080-os LED-es visszaverődés, 8 GB-os DDR4 memória, Intel HD Graphics 620, SSD-512 GB, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, DisplayPort, USB 3.0, ujjlenyomat olvasó, TPM
Kód:  ND510d0NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Lifebook E547

Keres egy megbízható és erőteljes gépet a kemény munka érdekében? Ne hagyja ki ezt az izgalmas Fujitsu Lifebook E547 noteszgépet. A modern design, a kompakt méret és az alacsony súly teszi a legnépszerűbbek közé. Ez elrejti a legfejlettebb technológiát önmagában , hihetetlenül gyors kezelést és hosszú akkumulátor élettartamot biztosítva. Tiszta Windows 10 rendszerrel is rendelkezik. Ez teszi a kedvenc társa a mindennapi munka és utazás.

Főbb jellemzők

  • Erős Intel Core processzor
  • 14 "Full HD kijelző
  • Integrált grafikus kártya
  • ujjlenyomat olvasó
  • Bluetooth 4.1
  • Előtelepített Windows 10

Ideális társa a szórakozásnak

A legélvezetesebb munkatapasztalat érdekében a notebook 14 "átlós átlós képernyővel és Full HD felbontással rendelkezik. Annak érdekében, hogy minden probléma és biztonság nélkül dolgozhasson, az alaplap fel van szerelve egy erős INTEL processzorral. Ez akár 8 GB DDR4 DDR4 technológiával is működik. A fejlett Intel HD Graphics 620 grafikus chipek még igényesebb grafikai feladatokat is képesek kezelni, beleértve a multimédiás környezeteket is. A tárhely rendkívül gyors SSD-t biztosít 512 GB-ig. Az integrált hangkártya kiváló minőségű sztereó hangszórókkal kombinálva olyan lenyűgöző hangot eredményez, amely kiválóan alkalmas zenehallgatásra, játékra vagy filmnézésre. 

Széles összeköttetés és berendezések

Az USB 3.0-mal akár tízszer gyorsabban, mint a korábbi generációk, könnyen csatlakoztatható egy külső eszköz, plusz egy port mindig rendelkezésre áll a töltéshez.Az internetes hálózathoz és a többi eszközzel történő kommunikációhoz olyan közös technológiák, mint a WiFi vagy a Bluetooth. Természetesen van egy HD webkamera, amely lehetővé teszi online konferenciák vagy videohívások készítését. Érdemes megemlíteni egy olyan ujjlenyomat-olvasót , amely biztonságos hozzáférést biztosít a notebooApproxan tárolt fájlokhoz. Az egész készüléket egy 6 cellás akkumulátor biztosítja, amely akár 12 órán keresztül is üzemel.  

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujitsu Lifebook E547 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Lifebook E547. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Lifebook E547. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook E547.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ