Rapture AlzaBoxy Q1

Fujitsu Lifebook E736 fémes

Termékkatalógus
Fujitsu Lifebook E736 fémes
Laptop - Intel Core i7 6500U Skylake, 13,3 hüvelykes LED 1920x1080, RAM 8 GB DDR4, Intel HD Graphics 520, SSD 256 GB, DVD, WiFi ac, LTE modem, Bluetooth 4.1, FHD webkamera, DisplayPort, USB 3.0, ujjlenyomat olvasó, TPM -cell akkumulátor, Windows 10 Pro 64 bites - előtelepítve a Windows 7 Professional programmal, helyszíni NBD fix garancia
Kód:  ND520a0NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Lifebook E736 fémes

Gyakorlati, erőteljes és sokoldalú. A LifeBook sorozat főbb jellemzői. Tökéletes formatervezés, csúcsminőségű megjelenítés, legújabb technológia és átfogó vállalati jellemzők, ez csak töredéke a Fujitsu alapvető készségeinek.

Főbb jellemzők

  • Erős INTEL processzor
  • LTE modem az internethez való csatlakozáshoz
  • Top tükröződésmentes kijelző
  • Intelligens biztonság és robusztus kialakítás
  • Rendkívül vékony, kis súlyú

Maximális teljesítmény

A következő generációs INTEL CORE processzorok gondtalan hajtást biztosítanak Önnek. Legfeljebb 8 GB memóriával már nem kell elegendő teljesítményt megoldani minden programhoz. A grafikus munka bemutatásához a vállalat integrálja az Intel HD Graphics grafikus kártyát. A kiemelkedő teljesítmény rendkívül gyors SSD meghajtót kínál, akár 256 GB kapacitással.

Csatlakozás a világhoz

A modern laptopok nem hiányozhatnak a megfelelő kapcsolatok. Wi-Fi, Bluetooth és LTE modem biztosítja a könnyű internet-hozzáférést. Természetesen vannak HDMI, USB 3.0 és DisplayPort portok. Az egyszerű adatmentéshez DVD-meghajtó áll rendelkezésre.

Minden részlet tökéletes megjelenítéséhez biztosan rögzít egy tükröződésmentes Full HD kijelzőt . A tiszta és tökéletesen kiegyensúlyozott kép biztosan megragadja Önt. Az adatok biztonságosabbá tételéhez rendelkezésre áll egy ujjlenyomat-olvasó vagy egy megbízható platformmodul (TPM), amely érzékeny adatokat és információkat titkosít. Mostantól már nem kell aggódnia a munkaeszközével a legmodernebb technológiával.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujitsu Lifebook E736 fémes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Lifebook E736 kovový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Lifebook E736 kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook E736 kovový.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ