Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

Fujitsu Lifebook E756

Termékkatalógus
Fujitsu Lifebook E756
Laptop - Intel processzor, 15,6 "-os LED 1920x1080-ig, RAM 8 GB-os DDR4, Intel HD grafika, SSD 256 GB-ig, DVD, WiFi, Bluetooth 4.1, FHD webkamera, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, ujjlenyomat olvasó, TPM, Windows 10-ig
Kód:  ND522a0NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Lifebook E756

Gyakorlati, erőteljes és sokoldalú. A LifeBook sorozat főbb jellemzői. Tökéletes formatervezés, csúcsminőségű megjelenítés, legújabb technológia és átfogó vállalati jellemzők, ez csak töredéke a Fujitsu alapvető készségeinek.

Főbb jellemzők

  • Erős INTEL processzor
  • LTE modem az internethez való csatlakozáshoz
  • Top tükröződésmentes kijelző
  • Intelligens biztonság és robusztus kialakítás
  • Rendkívül vékony, kis súlyú

Maximális teljesítmény

A következő generációs INTEL CORE processzorok gondtalan hajtást biztosítanak Önnek. Legfeljebb 8 GB memóriával már nem kell elegendő teljesítményt megoldani minden programhoz. A grafikus munka bemutatásához a vállalat integrálja az Intel HD Graphics grafikus kártyát. A kiemelkedő teljesítmény rendkívül gyors SSD meghajtót kínál, akár 256 GB kapacitással.

Csatlakozás a világhoz

A modern laptopok nem hiányozhatnak a megfelelő kapcsolatok. Wi-Fi, Bluetooth és LTE modem biztosítja a könnyű internet-hozzáférést. Természetesen vannak HDMI, USB 3.0 és DisplayPort portok.Az egyszerű adatmentéshez DVD-meghajtó áll rendelkezésre.

Minden részlet tökéletes megjelenítéséhez biztosan rögzít egy tükröződésmentes Full HD kijelzőt . A tiszta és tökéletesen kiegyensúlyozott kép biztosan megragadja Önt. Az adatok biztonságosabbá tételéhez rendelkezésre áll egy ujjlenyomat-olvasó vagy egy megbízható platformmodul (TPM), amely érzékeny adatokat és információkat titkosít. Mostantól már nem kell aggódnia a munkaeszközével a legmodernebb technológiával.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujitsu Lifebook E756 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Lifebook E756 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Lifebook E756. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook E756 .
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ