Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Lark Végső 11i WIN + Keyboard Case

Termékkatalógus
Lark Végső 11i WIN + Keyboard Case
4,3 3 értékelés
Tablet PC - 1,33 GHz-es Intel Atom Quad Core Z3735F érintse 10.6 "1366x768 IPS, 2 GB RAM, 32 GB belső memória, WiFi, Bluetooth, HDMI, microSD kamera 2 megapixeles elülső + hátsó 5MP, 6000mAh akkumulátor, a Windows 10 Home + Office 365
Kód:  LRK003n Termékszám:  C1037494

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lark Végső 11i WIN + Keyboard Case

A legújabb képviselője olcsó tabletta, annak ellenére, hogy az alacsony árak a modern technológiák. A hajtás fejlett négymagos processzor Intel Atom Z3735F. Brain tabletta frekvencián működik 1,33 GHz-es, de ha szükséges, lehet borítani számítási mag akár 1,83 GHz. Annak ellenére, hogy a jelentős energiafogyasztás a processzor az alábbi négy watt. A processzor is rejtett Integrated Graphics Intel HD Graphics, hogy vigyázni fog az összes multimédiás tevékenységekhez. Tartalmazza azt is praktikus tok egy beépített billentyűzet kényelmes gépelést.

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes négymagos Intel
  • Mentése grafikus kártya HD Graphics
  • Egy pár 5 + 2 MPx kamera
  • Előre telepített Windows 10
  • HDMI interfész
  • Ház billentyűzet beépített csomagok

jól felszerelt

A tabletta meghajtásáról egy modern operációs rendszer Windows 10 Home, amely tárolja a belső memóriában, melynek kapacitása 32 gigabájt Swift válasz az operációs rendszer DDR3 memória kapacitással 2 gigabájt A dokumentumok, fotók és videók természetesen tárolhatók a memóriakártyán. Ők hozzák a 5MP hátsó kamera és 2 megapixeles elülső kamera a video chat, vagy kedvenc Szelfik. A kijelző tartalom érdekel érintse 10,6 "kijelző több mint egy millió pontot. IPS panel biztosítja az élénk színek és széles látószöget biztosít. Hab a tortán a jelenléte képzeletbeli HDMI interfész. Kapcsolódni a világ tabletta is jön a WiFi és a Bluetooth.

Paraméterek

RAM memória mérete
2 GB Kész!
Processzor frekvencia
1,33 GHz (1 330 MHz) Kész!
Kijelző mérete
10,6" Kész!
Maximális felbontás
1366 × 768 px Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Atom Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,33 GHz (1 330 MHz) Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
2 GB Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Interfész

Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» További Netbookok és mini laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lark Végső 11i WIN + Keyboard Case Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lark Ultimate 11i WIN + pouzdro s klávesnicí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lark Ultimate 11i WIN + púzdro s klávesnicou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lark ultimative 11i WIN + Tastatur-Kasten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lark ultimative 11i WIN + Tastatur-Kasten.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ