AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Toshiba Portégé A30-C

Termékkatalógus
Toshiba Portégé A30-C
Laptop - Intel processzor, 13,3 hüvelykes LED-es 1920x1080 fényreklám, 8 GB-os RAM, Intel HD Graphics 520, SSD 256 GB, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, FHD webkamera, HDMI, WiDi, USB 3.0, , háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10 Pro 64 bites - előre telepített Windows 7 Professional 64 bites
Kód:  NV131a0NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Toshiba Portégé A30-C

A kompakt Toshiba Portégé A30-C olyan számítógép, amely megfelel a notebookra vonatkozó szigorú követelményeknek. A nagy munkaterület és a kis méret közötti kompromisszum ideális irodai és irodai asszisztensnek számít. Ez természetesen megfelel az akkumulátor élettartamának, amelyet a gazdaságos alkatrészek választéka támogat. A legkisebb méretben képes volt egy igen gazdag felszerelést felvenni. Hatalmas csatlakoztathatósággal büszkélkedhet, ami megnöveli a számítógép hatékonyságának maximalizálását. Gyors merevlemezzel rendelkezik a kényelmes és gyors fájl- és rendszerkezelés érdekében. Sok eszköze a fontos adatok védelmére és védelmére koncentrál.

Főbb jellemzők

  • Elegáns fémtest
  • Gyors lemez a hatékony munkavégzéshez
  • Erős és megbízható Intel processzor
  • A kijelző tükröződésmentes kivitelben
  • Az operációs rendszer professzionális verziója
  • Ujjlenyomat-olvasó adatbiztonsághoz
  • Gyönyörű és praktikus megvilágított billentyűzet
  • DVD-meghajtó az optikai adathordozó használatával

Sebesség és megbízható teljesítmény

A fém testben mindent az Intel processzor vezérel, a Skylake sorozat teljesítménye és teljesítménye még kifinomultabb alkalmazásokkal is képes kezelni. Akár 8 GB memóriával és beépített Intel HD Graphics 520 grafikus kártyával, kivételes képminőséget biztosít. A tükröződés-mentes kijelző mindig tökéletes részleteket kínál a nem kívánt villogás megelőzésére, így soha nem fog zavarni a munkában. Az adatok 256 GB-os gyors SSD-meghajtóval töltődnek meg. Egy szép bónusz a számítástechnikai eszközök számára minden bizonnyal háttérvilágítású billentyűzet, este vagy éjszaka hasznos lesz a munka során. A számítógép operációs rendszere a Windows 7 professzionális verziója . Itt könnyedén frissíthet a legújabb Windows 10 Pro-re.

Megkülönböztető kapcsolat

A munkafolyamat során a notebook nem fog elveszni a kiegészítő eszközök intelligens választékának köszönhetően. A DVD-meghajtó készen áll az optikai médián való használatra, de ez nem egy általános kategória, de még mindig praktikus és hasznos. Természetesen van egy sor gyors USB 3.0 port külső meghajtókhoz, csatolmányokhoz vagy más elektronikai csatlakozásokhoz. Grafikus kimenetek a kivetítőre vagy az oldalsó monitorra történő megjelenítéshez standard HDMI és VGA csatlakozók, a kártyaolvasó természetesen magától értetődő. Ez a modell dokkolócsatlakozóval és WiDi átviteli eszközökkel van felszerelve. Az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik minden munkadarab biztonságáról.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Toshiba Portégé A30-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Portégé A30-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Toshiba Portégé A30-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Portégé A30-C.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ