Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5L

Termékkatalógus
iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5L
4,9 8 értékelés
Habszifon - 0.5L, ezüst
Kód:  ISILS008 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  1603

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5L

Ez a palack nagy segítség lesz hideg és meleg ételek elkészítésekor. Az iSi palackot kimondottan profi, étterem konyhai használatra tervezték, de tökéletesen teljesít majd az otthonodban is. A könnyen cserélhető fejeknek köszönhetően, mindig annyi ételt használsz majd fel, amennyire szükséged van, még meleg ételek készítésekor is. Élvezd a pikáns mousse-okat, mennyei szószokat és leveseket vagy akár az édességeket házi, tartósítószer mentes  tejszínhabbal.

Legfontosabb jellemzői

  • Meleg és hideg étel készítés
  • Főzés vegyszerek nélkül
  • Egészséges
  • Egyszerű tisztítás
  • Mosogatógépben tisztítható

A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, 0,5 literes palack ezüst színben kapható, minőségi belsővel. Az iSi Gourmet Whip rendkívül egészségtudatos választás. A készülékfejen egy szilikon tömítés és az egyszerű adagoláshoz egy kemény acél kinyomókar található. A tisztítás könnyű és higiénikus minden használat után. Emellett hűtőben tárolhatod a palackot és a benne lévő ételt, anélkül hogy az ételek elveszítenék ízüket és aromájuk intenzitását. Az 0,5 literes palackhoz egy iSi N2O patron szükséges. A palack mosogatógépben mosható.

Műszaki adatok:

Térfogat:
0.5L

Anyaga:
Rozsdamentes acél + szilikon

Az elkészített élelmiszer maximális hőmérséklete:
75°C

Színek:
Ezüst

A csomag tartalma:
Készülékfej
Díszítőcső (alap)
Patrontartó
Tisztító kefe
Cseh útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSi GOURMET WHIP PLUS 0.5l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSi GOURMET WHIP PLUS 0,5l.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ