Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

iSmartAlarm kezdőcsomag kamerával

Termékkatalógus
iSmartAlarm kezdőcsomag kamerával
4,7 3 értékelés
Készlet - bővíthető további iSmartAlarm termékekkel - kamerák, sziréna, aljzatok, érzékelők
Kód:  isa001 Termékszám:  ISA2G
iSmartAlarm kezdőcsomag kamerával Megszűnt

iSmartAlarm kezdőcsomag kamerával

Védd meg otthonodat - gyorsan, egyszerűen, intelligensen, szerződés nélkül. Az iSmartAlarm kezdőcsomaggal egy átfogó megoldást nyújtunk otthonod biztosítására. A készlet tartalmazza magát a rendszer lelkét, a CubeOne egységet, továbbá ajtóra vagy ablakra szerelhető érzékelőt, mozgásérzékelőt és kompakt Spot kamerát. Wi-Fi segítségével történik a kommunikáció, így azonnal riasztást küld a rendszer a telefonodra behatolás esetén. Okostelefon nélküli működtetetésre is van lehetőség, ez esetben a kulcstartóra tehető kis távirányítóval irányíthatod. A rendszer további részét képezi a sziréna, valamint nagy előnye, hogy bővíthető további kamerákkal és érzékelőkkel.

Az iSmartAlarm főbb jellemzői

  • Magas szintű biztonságot nyújt
  • Intelligens, vezeték nélküli rendszer
  • Azonnali értesítések a telefonodra
  • Kulcstartó-távirányító
  • Hangos sziréna
  • Egyszerű telepítés
  • Bővíthető további kamerákkal és érzékelőkkel

Az iSmartAlarm telepítése

A rendszer telepítése rendkívül egyszerű, így laikusként is boldogulsz majd vele. A fő egységet egyszerűen csak helyezd áram alá, ill. csatlakoztasd hozzá a router Ethernet kábelét. Az érzékelő és a kamera a fő egységgel WiFi hálózaton keresztül kommunikál. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség kábelek húzására, és az eszközöket  szinte bárhol elhelyezheted. A mágneses, ajtóra vagy ablakra szerelhető érzékelőket kétoldalas ragasztóval rögzítsd a kiválasztott helyen.

Intelligens Spot kamera

A kompakt kis Spot kamera a harmadik szemed, ha otthonod felügyeletéről van szó. Kiváló minőségű HD képet és éjszakai is kitűnő felvételt biztosít. Továbbá lehetővé teszi, hogy kommunikálj szeretteiddel is. A beépített mozgásérzékelő figyelmeztet tűz és CO esetén is. Mozgás érzékelésekor elindul a 10" videófelvétel, amit a rendszer automatikusan feltölt a felhőbe. Memóriakártya segítségével saját tárhelyedre is elmentheted.

Beállítás és értesítés egyetlen applikációval

Az iSmartAlarm applikáció teljesen ingyenes és kompatibilis az Android (4.0 és fent), és IOS (6.0 és a magasabb) okostelefonokkal. Az alkalmazás lehetővé teszi a biztonsági rendszer helyi és távoli vezérlését , ill. egy rendszergazdai fiók létrehozását, így lépésről lépésre végigvezet a teljes folyamaton.

A profilodba felveheted a család többi tagját, akik szintén értesítést kapnak majd Veled egy időben. Egy kattintással aktiválható három különböző mód és távolból is indítható a sziréna. A hangerő akár a 110 dB-t is eléri.

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSmartAlarm startovací sada s kamerou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iSmartAlarm štartovacia súprava s kamerou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSmartAlarm Starter Set mit Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSmartAlarm Starter Set mit Kamera.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ