A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

iSmartAlarm SPOT kamera

Termékkatalógus
iSmartAlarm SPOT kamera
3,5 2 értékelés
- biztonsági, HD felbontású, éjszakai mód, time-lapse videó, WiFi, micro SD, micro USB, látószöge 130°, beépített mikrofon és hangszóró, mozgásérzékelő
Kód:  EAIS010a1 Termékszám:  ISA-ISC5

iSmartAlarm SPOT kamera

Az iSmartAlarm Spot biztonsági kamerát az innovatív funkciói és a rendhagyó kiszerelése a vezető biztonsági rendszerek közé emeli. Ezzel a biztonsági kamerával HD felbontásban nézheti a felvételt a világ bármely pontjáról, valamint távolról beszélhet a kamera közelében tartózkodókkal. A funkciók között megtalálja a folyamatos valós idejű feljátszást, amelyet a készülék több hétig is képes tárolni, valamint a time-lapse funkciót, amelynek segítségével könnyedén visszanézheti a feljátszott felvételeket pár másodpercbe sűrítve. A készülék azonnal jelzi Önnek, ha gyanús mozgást vagy zajt észlel, szintén figyelmeztet, ha a füstérzékelő vagy a szén-monoxid-érzékelő jelez. 

Legfontosabb jellemzők

  • HD felbontású felvétel
  • A kamera látószöge 130°
  • Éjszakai mód infravörös megvilágítás segítségével
  • Beépített mikrofon és hangszóró a kétirányú hangátvitelhez
  • A mozgás- és hangérzékelő érzékenysége állítható
  • A time-lapse funkció alapértelmezett

Saját kezűleg felszerelhető

A kamera rugalmas alja mágnessel van bevonva, amely egyszerűvé teszi a felszerelését. A kamerához tartozik egy fémváz, amely a csomag része. Ezt felcsavarozhatja pl. a falra vagy a polcra, majd erre ráillesztheti a kamerát. Ha van egyéb fémes felület a helyiségben, melyet a kamerával szeretne megfigyelni, akkor a fémvázat nem szükséges felszerelni. Előnye, hogy nem feltűnő, és könnyen elhelyezhető úgy, hogy észrevétlen maradjon a betolakodók számára. Az iSmartAlarm Spot kamerát használhatja külön, vagy az iSmartAlarm rendszer részeként is.

A sikeres felszerelés után a kamera üzembe helyezése a következő lépés, amely az 1,83 méter hosszú tápkábel segítségével történik. A megfelelő működéshez továbbá szükség van még olyan WiFi hálózatra, amelynek feltöltési sebessége legalább 1 Mbps, illetve az ingyenes iSmartAlarm mobilalkalmazásra, amely iOS vagy Android típusú mobilkészülékekre telepíthető. Az alkalmazás segítségével a kamera összes beállítása elérhető, továbbá kialakíthatja az iSmartAlarm biztonsági rendszert, valamint hozzáadhat további felhasználókat. A telepítés mindössze 3 percet vesz igénybe.

Kiváló képminőség

Bizonyára a kép minősége is fontos tényező az Ön számára. Ha a kamera megfelelően van elhelyezve, akkor a széles, 130°-os látómezejének köszönhetően biztosítja a helyiség nagy részének a beláthatóságát. A WiFi hálózat segítségével valós idejű élőképet közvetít minimális késési idővel 1280 × 720 képpontos felbontásban, amelyet bárhol megnézhet, bármilyen eszközről. Lassú kapcsolódási sebesség esetén a kamera felbontása átállítható a kisebb 600 képpontra, vagy a még kisebb 240 képpontra.

További funkció a négyszeres zoom, melynek a segítségével a helyiség távolabbi pontjaira is ráközelíthet. Alapértelmezett funkció az éjszakai mód, amelynél a megvilágítás infravörös diódák segítségével történik. Az éjszakai módban a kamera látótávolsága 9 méter. A biztonság első számú szempont, minden adatátvitel titkosított, és a cloud szolgáltatón keresztül történik. Nem kell tehát attól tartania, hogy valaki visszaél a felvételekkel vagy az élőképpel. 

Mindent szemmel tarthat

A beépített mozgásérzékelő, amelynek érzékelési távolsága 6 méter, a hangérzékelővel együtt gondoskodik az otthona biztonságáról. Az érzékelők érzékenysége három fokozatban állítható be - így elkerülheti a téves riasztásokat, amelyeket a házi kedvencek okozhatnak. Ha mozgást vagy zajt érzékel az érzékelő, automatikusan elindul a feljátszás, ezzel egyidejűleg a rendszer értesítést küld az Ön telefonjára. Ön pedig megnézheti a felvételt, és ez alapján felmérheti a helyzetet. Az egyes felvételekből állóképek is készíthetők. A rendszer akkor is értesítést küld az Ön telefonjára, ha olyan hangot érzékel, amelyet tipikusan a füstérzékelő vagy a szén-monoxid-érzékelő ad ki.

Akár 90 napi felvétel

A felvételeket egy microSD-memóriakártya tárolja (nem a csomag tartozéka), amelyet a kamera SD-kártya foglalatába helyezhet be. A memóriakártya mérete legfeljebb 64 GB lehet. Egy ilyen méretű kártyára a felbontás méretétől függően ráfér 10 napi felvétel 720p felbontásban, 30 napi felvétel 600p felbontásban és akár 90 napi felvétel 240p felbontásban. Ha a memóriakártya megtelik, a legrégebbi felvételek automatikusan törlődnek. A felvételek egy perces klipekből állnak, és az egyes mappákban az órák és a napok szerint vannak elrendezve. A felvételeket számítógépen is megnézheti, miután belehelyezte a kártyát a memóriakártya-olvasóba.

Mivel az iSmartAlarm Spot kamera mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, így további előnye a kétirányú hangátvitel. Ennek köszönhetően könnyedén tarthatja a kapcsolatot a családtagjaival vagy a házi kedvenceivel, ha épp máshol tartózkodik.

 

A doboz tartalma:

  • 1 x Spot
  • 1 x Hálózati adapter
  • 1 x USB tápkábel
  • 1 x visszaállító tű
  • Tiplik és csavarok a felszereléshez (4 + 4)
  • Falra szerelhető fémtalp

További információk:

WiFi:
802.11 b / g / n 2.4 GHz

Digitális zoom:


Szükséges feltöltési sebesség:
min. 1 Mbps

Portok:
1 x USB A
1 x micro USB

Áramellátás:
5 V (1A)

Üzemi hőfok:
0 ° C és 40 °C-on

Érzékelő:
1/3" CMOS

Maximális páratartalom:
 90% 40 °C-on

Méretek:
50 × 50 × 56 mm

Tápkábel hossza:
1,83 m

Tömeg:
100 g

 

 

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iSmartAlarm SPOT kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSmartAlarm SPOT kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iSmartAlarm SPOT kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSmartAlarm SPOT Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSmartAlarm SPOT Kamera.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ