A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

J5 Create JUP50

Termékkatalógus
J5 Create JUP50
Töltőállomás 5x USB, 2.4A, intelligens, fast charging
Kód:  CRE207b Termékszám:  JUP50

J5 Create JUP50

A J5 Create töltőállomás intelligens felismerő technológiájának köszönhetően önállóan kezeli minden csatlakoztatott eszözét. Úgy állítja be az áram kibocsátást, hogy a csatlakoztatott készülék biztonságosan, de a lehető leggyorsabban töltődjön fel. Minden USB port maximális áram átvezetése 2.4A, így a manapság kapható legmodernebb tableteket, vagy okostelefonokat is képes a lehető leggyorsabban feltölteni.

 

Legfontosabb jellemzői

  • A töltőállomás egyszerre 5 USB-n keresztül csatlakoztatott eszköz töltésére alkalmas
  • Intelligens azonosítás az egyes portok számára
  • Minden USB port maximálisan 2.4A-s (max. 40 W = 8 A × 5 V)
  • Mindne helyzetben a legelső szempont a biztonságos működés

Egy erőmű, kockázat nélkül

Az erősen design-központű töltőállomás kialakítása során elsődleges szempont volt, hogy az Ön és családja biztonsága 100%-osan garantálható legyen. Így az eszköz túlterhelés, túlfeszültség, magas hőmérséklet és rövidzárlat ellen is védett. Utolsó mentsvárként pedig az eszköz maga is tűzálló anyagból készült.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si j5 create JUP50. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si J5 create JUP50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte j5 erstellen JUP50. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte j5 erstellen JUP50.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ