30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató mikrofonnal

Termékkatalógus
JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató mikrofonnal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli sztereó, bluetooth 4.0, akár 5,5 óra üzemidő, automatikus gyakorlatszámláló az edzés során, USB csatlakozón kersztül tölthető, Dolby Audio, Ip55, speciális hab a környező zaj csökkentéséhez
Kód:  JAB1110a1e Termékszám:  100-97500011-60 Gyártó honlapja:
JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató mikrofonnal Megszűnt

JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató mikrofonnal

Intelligens hangos edzés 

A JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató segít a beltéri edzések nagyon egyszerű tervezésben, követésében és elemzésében. 40 tornából választhatsz a kezdő sportolóktól a haladókig. A beépített edzőnek köszönhetően jól időzített, azonnali és individuális hangutasításokat kapsz az edzés ideális menetéhez. Kihasználhatod az edzés időzített vagy ismételt változatát is, miközben kedvenc zenéd motivál.

Legfontosabb tulajdonságok 

  • Tökéletesen illeszkedik a fülbe
  • Ellenáll az időjárás hatásainak és az izzadságnak (IP55)
  • Bluetooth 4.0
  • Az üzemidő egy feltöltéssel akár 5,5 óra
  • Beépített edző
  • Speciális hab a környező zaj csökkentéséhez

Tökéletes hangzás 

A fülhallgató által kínált összes technikai lehetőség mellett természetesen a hangzás sem lett kifelejtve. A Dolby Sound Enchancement technológia a digitális zene valódi mélységét és tisztaságát kínálja még a YouTube csatornán kersztül történő zenehallgatás során is. Mindezt zavaró kábel nélkül, tehát 100 %-osan kocentrálhatsz edzésedre.

TrackFIT mozgásérzékelő  

Amennyiben edzésed a futást is magába foglalja, ez az intelligens érzékelő leméri a lefutott távolságot, a sebességet, a tempót, a ritmust, sőt még az elégetett kalóriák számát is. Az egyedülálló mozgásérzékelő együttműködik a Jabra SPORT Life alkalmazással és együttesen megtalálják számodra a megfelelő intenzitású edzést.

Az első fülhallgató, amely segít a fogyásban

A JABRA Coach Blue Special Edition mikrofonnal felszerelt fülhallgató egyedülálló intelligens hangos edző rendszerrel, amely a kültéri és a beltéri edzésekhez egyaránt tökéletes. A beépített alkalmazással így könnyedén megbírkózol bármilyen edzéssel.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató mikrofonnal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Coach Blue Special Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Coach Blue Special Edition.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ