Shop roku Shop roku

JABRA Eclipse Hands Free Headset – fehér

Termékkatalógus
JABRA Eclipse Hands Free Headset – fehér
4,5 4 értékelés
Headset - Bluetooth headset mobiltelefonokhoz, akár 10 órás beszélgetési idő, microUSB, NFC, Bluetooth 4.1, HD Audio
Kód:  JQ445n1b Termékszám:  100-98200001-60 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Eclipse Hands Free Headset – fehér

A híres audiotechnológiát gyártó cég büszkén mutatja be legkönnyebb, és még annál is könnyebb, vezeték nélküli, mindössze 5,5 grammos headsetét, amely prémium minőségű hangzást biztosít a hívások és a zenehallgatás során egyaránt. Tapasztald meg a határtalan szabadságot: végezd az egyéb tevékenységeidet, miközben zenét, hangos könyvet, vagy üzeneteket hallgatsz. Úgy érzed majd, hogy két helyen vagy egyszerre, mintha a beszélgető partnered közvetlenül melletted állna. Többé nem maradsz le a beszélgetések egyetlen részletéről sem!

Legfontosabb jellemzői

  • Extra könnyű kivitelezés a maximális kényelem érdekében (mindössze 5,5 gramm)
  • Tökéletes hangminőség hívások közben és prémium minőségű zenei teljesítmény
  • Állapot értesítések (beállítások, akkumulátor állapota, stb)
  • Elegáns tok a zsebben történő töltés érdekében
  • Akár 10 órás beszélgetési idő
  • Azonnali Bluetooth párosítás NFC-n keresztül

Utazás közbeni újratöltés

A készülékhez egy olyan vékony tok is jár, amely a zsebedben való töltésre alkalmas. Csak helyezd bele a headsetet és hagyd feltöltődni. Természetesen a tokot a zsebeden kívül is alkalmazhatod. Az eszköz alapvetően 3 órás beszélgetési időre képest, ám a töltő tokkal ez 7, vagy akár 10 órára is növelhető.

A telefonod funkcióinak kiterjesztése

A headset hatékony alkalmazásának érdekében töltsd le a hozzá tartozó alkalmazást a mobiltelefonodra (App Store, Google Play). Segítségével testre szabhatod a hangzás minőségét, megváltoztathatod a hangutasítások nyelvezetét, felolvastathatod a beérkező üzeneteket (csak Android-on), és így tovább. Emellett az akkumulátor állapotának megfelelően nyomon követheted, hogy mennyi maradt hátra a beszélgetési időből. Ha a töltöttségi szint 10% alá esik, az alkalmazás értesítést küld.

A keresés is sokkal egyszerűbbé válik

Az aktív használat ellenére is elfelejtetted, hová raktad a készülékedet? Ne aggódj, többé nem kell tűvé tenned mindent a Jabra Eclipse után! A headset a használat során folyamatosan rögzíti a helyzetét, így a telefonodon lévő térkép segítségével könnyedén megtalálhatod. A még gyorsabb rábukkanás érdekében akár hangjelzést is állíthatsz be.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Eclipse Hands Free Headset – fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Eclipse White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Eclipse White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Eclipse weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Eclipse weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ