AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Jabra Elite 5 arany bézs

Termékkatalógus
Jabra Elite 5 arany bézs
4,4 12 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC, aptX és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor üzemidő (7 óra+21 óra)
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JAB1070b3t Termékszám:  100-99181001-60 Gyártó honlapja:
Jabra Elite 5 arany bézs 64 790 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

78 640 Ft
Szett megvásárlása

Jabra Elite 5 arany bézs


Vezeték nélküli fülhallgató hibrid aktív zajszűrő (ANC) technológiával

A Jabra Elite 5 csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgató élvonalbeli kialakításával első pillantásra lenyűgöz. Ha egyszer a füledbe helyezed, az egyedülálló technológia és a tökéletes, tiszta hangzás Téged is elkápráztat majd. A Jabra Elite 5 vezeték nélküli fülhallgatót hibrid aktív zajszűréssel (ANC) is felvértezték, amely a befelé és kifelé irányuló mikrofonok kombinációjával a fül belsejéből és külsejéből érkező zajokat is kiszűri - a zajokat tehát szélesebb tartományban képes kizárni. Így nem hallod majd a keksz ropogását, a hangosan beszélgető kollégákat vagy edzés közben az edzőterem zaját. A hibrid ANC technológiának köszönhetően a Jabra Elite 5 fülhallgatóval a legjobb hangélményben lehet részed, akár zenét hallgatsz, akár telefonálsz.

Az intelligens funkciók révén tudhatod, mi történik körülötted

A hibrid aktív zajszűréssel (ANC) teljesen elzárhatod magát a külvilágtól. De az intuitív HearThrough technológiának köszönhetően úgy kommunikálhatsz a környezeteddel, mintha a Jabra Elite 5 fülhallgató nem is lenne a füledben. Ez a technológia a fülhallgatóba épített mikrofonok segítségével hallja, mi történik körülötted - akár kávét is rendelhetsz anélkül, hogy a fülhallgatót kivennéd a füledből.

A Jabra Elite 5 segítségével bárhol és bármikor telefonálhatsz

A hat mikrofont úgy helyezték el, hogy a hangod minden helyzetben tisztán hallható és érthetően legyen. A Jabra Elite 5 kétféle mikrofonnal rendelkezik. A külső mikrofonok minden hívás során aktívak. A fülhallgatóban azonban további belső mikrofonok is találhatók, amelyeket ügyesen elrejtettek. Abban a pillanatban, amikor például fújni kezd a szél, aktiválódnak, biztosítva, hogy a hangod továbbra is tökéletesen hallható legyen. Többé nem kell megszakítanod a hívást a kedvezőtlen időjárás miatt.

Tökéletes hangzás, amit imádni fogsz

A Jabre Elite 5 vezeték nélküli fülhallgató 6 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek gazdag, tiszta hangzást és erőteljes basszust garantálnak. A még jobb hangélmény érdekében további előny az SBC, AAC és QualComm aptX audio kodekek támogatása. A Spotify Tappel is kompatibilis, így minden zenéd kéznél lehet. A Jabra Sound+ alkalmazással a hangzást könnyedén a saját ízlésedhez és igényeidhez szabhatod. AzEQ-t, az ANC-szintet, a HearThrough-t és többi funkciót a mobiltelefonoddal állíthatod be.



Stabil és gyors kapcsolat Bluetooth 5.2-n keresztül

Csatlakoztasd a Jabra Elite 5 fülhallgatót okoseszközeidhez a többpontos Bluetooth 5.2 technológia segítségével - két eszköz csatlakoztatható egyszerre, például a telefonod és tableted! A Jabra Elite 5 az Amazon Alexa és a Google Assitant rendszerekkel is kompatibilis - így megkérdezheted, hogy mi a dal címe vagy milyen az időjárás, anélkül, hogy ehhez használnod kellene a kezedet. Ha pedig Android- vagy Windows-felhasználó vagy, kihasználhatod a Google FastPair és a Microsoft Swift Pair előnyeit, amelyek másodpercek alatt csatlakoztatnak.

A Jabra Elite 5 vezeték nélküli fülhallgató akár 28 órán át is bírja a strapát 

A Jabra Elite 5 egyetlen feltöltéssel, aktív ANC mellett 7 órán át üzemképes marad. A természetesen Qi tanúsítvánnyal is rendelkező töltőtáska (a vezeték nélküli töltő külön vásárolható meg) további 21 órányi üzemidőt biztosít, így akár 28 órán át élvezheted a zenehallgatást anélkül, hogy konnektort kellene keresned. Ha pedig kikapcsolod az ANC-t, a teljes üzemidő egyetlen töltéssel akár a 33 órát is elérheti.Az akkumulátor élettartamát tovább növelheted, hacsak az egyik fülhallgatón keresztül hallgatod a zenét, miközben a másikat töltöd. Vészhelyzetek esetére gyorstöltés funkció is rendelkezésedre áll - akár egy órányi lejátszás mindössze 10 perc töltéssel.

Elegáns és tartós kialakítás, valamint tökéletes illeszkedés

A Jabra Elite 5 vezeték nélküli fülhallgató az elegáns, dán stílusú, minőségi kivitelezésével és remek ergonómiájával bárkit meggyőz. Ennek köszönhetően a fülhallgató nemcsak jól néz ki, de kényelmesen is illeszkedik a füledbe. A vezeték nélküli fülhallgatóval öröm lesz a zene, a podcastok vagy a hangoskönyvek hallgatása. Ha pedig a szabadban használod, és közben elered az eső, akkor se ess kétségbe! A Jabra Elite 5 fülhallgató az IP55 besorolásnak (por- és fröccsenő víz elleni védelem) köszönhetően ellenáll a zord körülményeknek.

A Jabra Elite 5 vezeték nélküli fülhallgató főbb jellemzői

  • A Jabra Elite 5 a Bluetooth 5.2 többpontos vezeték nélküli technológia révén csatlakoztatható eszközeidhez
  • A fülhallgató egyszerre két készülékhez csatlakoztatható
  • Hibrid aktív zajszűrés (ANC) 
  • A vezeték nélküli fülhallgató 6 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek kiemelkedően tiszta hangzást nyújtanak
  • Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgató kényelmesen illeszkedik a fülbe, és kizárja a környezeti zajokat
  • Hat beépített mikrofon a kihangosított hívások egyszerű kezeléséhez, a hangalapú asszisztens használatához és a HearThrough technológiához
  • A fülhallgató akkumulátora akár 7 órán át üzemképes marad, a töltőtáska pedig 3 teljes töltéshez elegendő energiát biztosít (összesen 28 óra aktív ANC mellett)
  • A még jobb hangélmény érdekében a Jabra Sound+ alkalmazásban testre szabhatod a fülhallgató paramétereit
  • Az intuitív HearThrough technológia lehetővé teszi, hogy kommunikálj a környezeteddel
  • A fülhallgató az IP55 besorolásnak köszönhetően esőálló

Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, aptX, SBC Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!
Zajcsökkentés
Aktív (ANC) Kész!
Vízállóság
IPx5 Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
6 mm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!
Min. frekvencia
100 Hz Kész!
Max. frekvencia
8 000 Hz Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
28 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
7 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
21 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Vezeték nélküli töltés, Tokban Kész!

Szín

Szín
Bézs, Arany Kész!

Tömeg

Tömeg
45 g Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

További változatok Jabra Elite 5 arany bézs termékhez:

Jabra Elite 5 fekete

Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC, aptX és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor üzemidő (7 óra+21 óra)
Kosárba
64 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jabra Elite 5 arany bézs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite 5 zlatobéžové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jabra Elite 5, zlato-béžové. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jabra Elite 5 goldbeige.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ