Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Jabra Elite 7 Active WLC kék

Termékkatalógus
Jabra Elite 7 Active WLC kék
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, in-ear, zárt, Bluetooth 5.2, USB-C, AAC és SBC támogatása, hangasszisztens, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzó, IPx7 védelem - vízálló és izzadságálló, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 118 dB/mW érzékenység, 12 mm-es hangszóró, levehető 0,2 m-es kábel, akár 30 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+22 óra)
Kód:  JAB1070b4d Termékszám:  100-99171012-60 Gyártó honlapja:

Jabra Elite 7 Active WLC kék

A Jabra Elite 7 Active WLC egy kiváló minőségű vezeték nélküli fülhallgató, amely első pillantásra lenyűgöz precíz kidolgozásával és kifinomult kék színű formatervezésével. A Jabra egyedülálló ShakeGrip technológiájának köszönhetően a fülhallgató még a legkeményebb edzések során is biztonságosan a füledben marad. A kiemelkedő hangminőséget a kiváló minőségű 6 mm-es átalakítók biztosítják az erőteljes basszusés az érzékenyen hangolt magas hangok elérése érdekében. Az IP57 tanúsítvánnyal rendelkező védelem garantálja a magasfokú ellenállást az izzadtsággal és a vízzel szemben, így a Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató minden időjárási körülmény között gond nélkül használható. A hangalapú asszisztens támogatásának köszönhetően a headset kényelmesen vezérelhető hangutasításokkal, a beépített hangszórók pedigkényelmes telefonálást biztosítanak. Ha a Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgatóval hallgatsz zenét, értékelni fogod a hosszú, akár 8 órás töltésenkénti akkumulátor-üzemidőt. Használhatod a Multipoint funkciót is, amelynek köszönhetően a fülhallgató egyszerre akár két eszközhöz is csatlakoztatható, és szükség szerint könnyedén váltogathatsz közöttük.

A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató legfontosabb jellemzői, kék

  • Magasfokú tartósság IP57 tanúsítvánnyal
  • Környezeti zajszűrő technológia
  • A ShakeGrip technológia biztonságos illeszkedést biztosít
  • Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató kék színkivitelben
  • A Jabra fülhallgató Multipoint* funkcióval rendelkezik, amellyel egyszerre akár két eszközt is csatlakoztathatsz és könnyedén váltogathatsz közöttük
  • A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató kompakt kialakítású és igazán könnyű
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő: akár 8 óra egyetlen töltéssel és összesen 30 óra a töltőtokkal együtt
  • Kiváló minőségű 6 mm-es hangszórók a kiváló hangzás elérése érdekében
  • A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató hangasszisztens támogatással is rendelkezik

*a megfelelő működéshez frissíteni kell a fülhallgató alkalmazását és a firmware-jét

A ShakeGrip biztosítja a megbízható illeszkedést

A ShakeGrip technológiának köszönhetően a Jabra Elite 7 WLC vezeték nélküli fülhallgató még futás vagy akár kemény edzés közben is biztonságosan a füledben marad. A ShakeGrip anyaga folyékony szilikon-gumi keverékből készül, amely egyszerre puha és nagyon erős. A Jabra Elite 7 WLC vezeték nélküli fülhallgató ezért tökéletesen illeszkedik és maximális kényelmet biztosít még hosszú használat során is.

Jabra Elite 7 WLC fülhallgató aktív zajszűréssel

A Jabra Elite 7 WLC vezeték nélküli fülhallgató használata során értékelni fogod az aktív zajszűrő funkciót, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megszabadulhatsz a környezeti zajoktól. A funkció mindössze egyetlen gombnyomással aktiválható. A Jabra Sound+ alkalmazással többféle elnyomási szint közül választhatsz. A Jabra Elite 7 WLC vezeték nélküli fülhallgató HearThrough technológiát is kínál, ígymegbízhatóan hallhatod kedvenc zenédet és egyben a körülötted lévő hangokat is. Ez a funkció ideális például akkor, amikor a városi forgalomban kell közlekedni.

Kiváló minőségű hangszórók a kiemelkedő hangzásért

A Jabra Elite 7 WLC vezeték nélküli fülhallgató csúcsminőségű 6 mm-es hangszórókkal rendelkezik a prémium kategóriás zenei élmény elérése érdekében. A mély basszus és a finomhangolt magas hangok minőségi motivációt biztosítanak még a legerősebb edzések során is. Ráadásul a Jabra Sound+ alkalmazás MySound funkciójával a Jabra Elite 7 WLC vezeték nélküli fülhallgató hangszíne könnyedén beállítható ízlésednekmegfelelően.

A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató kompakt kialakítású

Amikor a Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgatóval zenét hallgatsz, értékelni fogod a kompakt méretét és könnyű súlyát. Ezáltal a fülhallgató a lehető legkényelmesebbé válik, még hosszú ideig tartó viselés esetén is. Az EarGel továbbfejlesztett kialakítása keskenyebb és lekerekített formát kínál, amely tökéletesen illeszkedik a fül alakjához. A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélkülifülhallgató egészen 16%-kal kisebb, mint a korábbi legkisebb modell, amelynek köszönhetően szinte alig érezhető a fülben.

Beépített mikrofonok biztosítják a telefonhívások kényelmes lebonyolítását

A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató 4 beépített mikrofonnal rendelkezik a tiszta hangzás eléréséért a telefonhívások során. A mikrofonok felületét finom SAATI Acoustex hálóval látták el, amely megbízhatóan véd a szél ellen. A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgatóval garantáltan érthető hívásokat fogadhatsz, akár az edzőteremben, akár a munkahelyeden vagy épp.

Kiváló minőségű akkumulátor hosszú üzemidővel

A magas minőségű akkumulátornak köszönhetően a Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató hosszabb üzemidőt biztosít. Egyetlen feltöltéssel a fülhallgató akár 8 órán át is működik. A készülékhez egy töltőtok is tartozik, amely további 22 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát biztosít. Szükség esetén használhatod a gyorstöltés funkciót is, amely pedig 5 perc alatt 1 óra működéshez elegendőenergiát biztosít.

Jabra Elite 7 Active WLC mono üzemmóddal

A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató mono üzemmód funkcióval is  rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy minden fülhallgatót külön-külön kapcsolj be. Így például hallgathatsz zenét az egyik fülhallgatóval, a másikat pedig a töltőn hagyhatod. A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgatóval teljesen szabadon hallgathatod kedvenc dalaidat, és egyben megbízhatóan hallhatod a környezeti hangokat is.

Kényelmes vezérlés hangutasításokkal

Ha a Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgatóval hallgatsz zenét, minen bizonnyal értékelni fogod a hangasszisztens-támogatást, amely megkönnyíti a fülhallgató hangutasításokkal történő vezérlését. Egyszerűen válaszd ki a kívánt beállításokat a Jabra Sound+ alkalmazásban, és máris használhatod a beépített Alexa vagy Google Assistant szolgáltatásokat.

A Jabra Elite 7 Active WLC magasfokú tartósságot kínál

A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató IP57-es tanúsítvánnyal rendelkezik, így rendkívül ellenálló az izzadsággal és a vízzel szemben. Gond nélkül használhatod edzés és szabadtéri tevékenységek során. A Jabra Elite 7 Active WLC vezeték nélküli fülhallgató használata során értékelni fogod a kiváló minőségű anyagokat és a könnyű súlyt is, amelyek még hosszú ideig tartó viselés esetén is maximális kényelmetbiztosítanak.


Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth, USB-C Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth, USB-C Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
118 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
6 mm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
-118 dB Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
30 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
8 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
22 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Vezeték nélküli töltés, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
110 g Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jabra Elite 7 Active WLC kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite 7 Active WLC modré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jabra Elite 7 Active WLC modré.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ