Akvizice ApF HU Shop roku

Jabra Elite 7 Pro fekete

Termékkatalógus
Jabra Elite 7 Pro fekete
4,4 12 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, Ambient sound, powerbank, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx7 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+22 óra)
Kód:  JQ445t02g1 Termékszám:  100-99172000-60 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Jabra Elite 7 Pro fekete


Éld át a zene és a hívás minőségének új dimenzióját

Tarts lépést a folyamatosan változó világgal, és használd a legújabb fejlett technológiákat. A Jabra vezeték nélküli technológiája jobb hangzást, tisztább hívásokat, hosszabb akkumulátor-üzemidőt és sokkal rugalmasabb használatot biztosít. A legfejlettebb és legmodernebb technológiával a Jabra Elite 7 Pro teljesen megváltoztatja az útközbeni munkavégzés módját. A fejhallgató fejlesztéséhez a Jabra 62 000fül adatait használta fel, amely hozzájárult a Jabra Elite 7 Pro letisztult, elegáns és minimalista profiljához és testéhez, ezáltal jobban illeszkedik a fülbe. Élvezd a vezeték nélküli szabadságot. Használhatod a Multipoint funkciót is, amellyel egyszerre akár két eszközhöz is csatlakoztathatsz fülhallgatót, és szükség szerint könnyedén váltogathatsz közöttük.

A Jabra Elite 7 Pro kiszűri a zajt, így tökéletes hangzást élvezhetsz

Bárhol is tartózkodsz, mindig találkozol kellemetlen környezeti zajjal. A Jabra Elite 7 Pro azonban rendelkezik aktív zajszűréssel (ANC), amely gondoskodik arról, hogy a környezeti zajok többé ne zavarjanak, akár dolgozol, akár zenét hallgatsz a vonaton vagy a városban sétálsz. Ez a funkció egyetlen gombbal aktiválható és beállítható, amikor zavartalanul szeretnéd élvezni a zenehallgatást. Szintén praktikus a HearThrough intelligens hallgatási funkció beépített mikrofonokkal, amelyek felveszik a környezeti hangokat, és visszajátsszák azokat a füledbe. Ha tehát kávét szeretnél rendelni vagy biztonságosan átmenni az utcán, akkor ezt a funkciót egyszerűen aktiválhatod a fülhallgatón lévő gomb megnyomásával anélkül, hogy a készüléket kivennéd a füledből.



Tökéletesen tiszta hívások mindenhol

A Sound+ mobilalkalmazással nemcsak az egyéni hangbeállításokat szabhatod testre, hanem öt, szakértők által optimalizált ANC-szint közül is választhatsz. Az Elite 7 Pro vezeték nélküli fülhallgató a Jabra MultiSensor Voice technológiát használja, amely egyesíti az erős mikrofonokat a fejlett VPU hangérzékelővel minden fülhallgatóban, így teljesen innovatív módon telefonálhatsz útközben. A VPU-érzékelők szeles időben automatikusan aktiválódnak, és az állkapocscsont rezgésével érzékelik a hangot. A fejlett algoritmusok ezután kiszűrik a szél és egyéb zavaró háttérzajokat. Nem számít, hol vagy épp, a hang mindig kristálytiszta lesz.

A Jabra Elite 7 Pro fülhallgató a legteljesebb basszussal és a legtisztább magas hangokkal nyűgöz le

Kompakt mérete ellenére a Jabra Elite 7 Pro vezeték nélküli fülhallgató kiváló hangzást kínál. A Jabra teljesen újonnan kifejlesztett, optimalizált teljesítményű 6 mm-es hangszóróinak és pontosan elhelyezett belső komponenseinek köszönhetően tiszta, torzításmentes hangzást élvezhetsz. Az intelligens algoritmusok ezután folyamatosan módosítják és optimalizálják a hangbeállításokat a tökéletes zenei élményelérése érdekében. Amellett, hogy automatikusan alkalmazkodik a saját egyedi hallásprofilodhoz, egy fejlett equalizer áll rendelkezésedre a hangzás tetszés szerinti testreszabásához.



Úgy illeszkedik, mintha rád öntötték volna 

A Jabra Elite 7 Pro nem csak nagyszerű hangzást kínál. A maximális kényelmet a módosított forma is biztosítja, amelynek köszönhetően a fülhallgató jobban illeszkedik a füledhez. A fülhallgatók frekvenciafüggő nyomáskiegyenlítésre szolgáló nyílásokat is kaptak. Az új EarGel kiegészítők különböző szélességű külső gélréteggel és lekerekítettebb formával rendelkeznek - az adapterek anatómiai kialakításúak és tökéletesen illeszkednek a fülbe. A Jabra Elite 7 Pro 16%-kal kisebb, mint az előző legkisebb modell, és rendkívül könnyű – egy fülhallgató mindössze 5,4 grammot nyom, és még hosszabb viselés esetén sem zavar egyáltalán.

Kiváló akkumulátor üzemidő és gyors töltés

A Jabra Elite 7 Pro teljesen új akkumulátorral rendelkezik, amelynek technológiája javítja a hatékonyságát, így a fülhallgató 9 órás, a tokkal együtt pedig 35 órás üzemidőt ígér. És ha úgy találnád, hogy még ez sem elég, akkor rendelkezésre áll a gyorstöltés funkció is, amely mindössze 5 perc töltéssel egy teljes órányi használatot biztosít.

A fekete Jabra Elite 7 Pro vezeték nélküli fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • Jabra MultiSensor Voice a forradalmi hívásminőségért
  • Bluetooth 5.2 csatlakoztathatóság
  • Miniatűr méret és diszkrét stílus
  • Mágneses zárás és dokkolás
  • Technológia 4 mikrofonnal, VPU érzékelőkkel és csontvezetéssel
  • Töltés USB-C-n keresztül
  • EarGel tartozékok különböző szélességű külső gélréteggel
  • A Jabra Elite 7 Pro rendkívül kompakt és kényelmes
  • Kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel
  • A Jabra fülhallgató Multipoint* funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár két eszközt is csatlakoztass hozzá és könnyedén váltogass közöttük

*a megfelelő működéshez frissíteni kell a fülhallgató alkalmazást és a firmware-jét



Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
6 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
30 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
8 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
22 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
49,4 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jabra Elite 7 Pro fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite 7 Pro černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jabra Elite 7 Pro čierne.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ