AP+ nový vizuál Shop roku

Jabra Elite Sport, zöld

Termékkatalógus
Jabra Elite Sport, zöld
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, zajcsökkentés, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz, -38 dB/mW érzékenység
Kód:  JAB1113a1b2 Termékszám:  100-98700000-60 Gyártó honlapja:

Jabra Elite Sport, zöld

Technikailag fejlett Jabra Elite Sport vezeték nélküli fejhallgató szürke/zöld

A Jabra Elite Sport egy csúcsminőségű, teljes mértékben vezeték nélküli fejhallgató minden sport- és zenerajongó számára. A fejhallgató a Bluetooth 4.1 technológiának köszönhetően kompatibilis az Android, az Apple és a Windows eszközökkel. A Jabra Elite Sport tökéletes hangzásélményt nyújt kiváló basszussal, a 4 továbbfejlesztett, zajszűrővel ellátott mikrofon által biztosított pedig kiváló minőségű hívásokat bonyolíthatsz le. A fejhallgató akár 4,5 órán keresztül is használható, a hordozható töltőállomás használatával együtt pedig akár 13,5 órán keresztül is bírja.

Vezeték nélküli fejhallgató sportoláshoz

A csomag három különböző méretű szilikon és hab füldugót, továbbá három EarWing-et tartalmaz, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a fejhallgatód mindig kényelmes zenehallgatást tesz lehetővé, és stabilan a füledben marad. A Jabra Elite Sport fejhallgató továbbá IP67 vízállósággal is rendelkezik, amely ellenállóvá teszi a porral és a vízzel szemben, 1 méteres mélységig. A sportolók minden bizonnyal értékelni fogják a zenehallgatási funkciót – egyetlen gombnyomással a fejhallgató előtérbe helyezi a környezeti hangokat, hogy jobban részese lehess a körülötted zajló eseményeknek.

A Jabra Elite Sport fejhallgató prémium hangzása

A fejhallgató minimális méreteivel is le fog venni a lábadról. Ám ez nem megy a hangzás rovására. Mivel a Jabra már több, mint 16 éve van jelen a fejhallgató-piacon, az évek során szerzett tapasztalok már első hallásra is érezhetőek. A környezeti zajok csökkentése érdekében a készülék 4 minőségi mikrofon nyújt segítséget, hogy minden helyzetben probléma nélkül tudj beszélni a hívóféllel.


Jabra Elite Sport szürke/zöld

Jabra Sport Life

A fizikai teljesítményed érdekében a fejhallgató egyszerűen csatlakoztatható a Jabra Sport Life fitnesz alkalmazáshoz az Androidos és iOS platformokon. A beépített szenzorok az applikáción keresztül mérik a szívritmusodat vagy a VO2-t (a tested oxigénfelvételi képessége), ráadásul a mozgásérzékelőnek köszönhetően edzés közben a hátralévő gyakorlatok számát is megtudhatod.


Hosszú üzemidő

A Jabra Elite Sport fejhallgató hosszú ideig kitart a maratonon is. A készülék akár 4,5 órán keresztül képes kedvenc zenéid lejátszására. Sőt, a zsebedben is kényelmesen elférő töltőtoknak köszönhetően akár 13,5 órán keresztül is átadhatod magad a dallamoknak. Természetesen a készülék fokozottan ellenáll a víznek és a pornak, hiszen IP67 ellenállósággal büszkélkedhet.

Jabra Elite Sport szürke/zöld


Jabra Elite Sport szürke/zöld

A Jabra Elite Sport főbb jellemzői szürke/zöld

  • Teljes mértékben vezeték nélküli fejhallgató
  • Kiváló minőségű basszus hangzás
  • Megnövelt IP67 ellenállás
  • Négy továbbfejlesztett mikrofon, amely kiszűri a környezeti zajokat
  • Akár 4,5 órás működés, az töltőtok pedig további két töltésre ad lehetőséget
  • A zene és a hívások kényelmes kezelése a fejhallgató gombjain keresztül
  • Jabra Sport Life Android és iOS felületen
  • A csomag tartalma: töltőtok, microUSB kábel, 3 részes szilikon füldugó szett, 3 részes hab füldugó szett, 3 EarWing fülhorog szett

    Paraméterek

    Szín
    Sárga Kész!
    Min. frekvencia
    20 Hz Kész!
    Max. frekvencia
    20 kHz Kész!
    Tömeg
    13 g Kész!
    Szín
    Sárga Kész!

    Szín

    Szín
    Sárga Kész!

    Audio

    Min. frekvencia
    20 Hz Kész!
    Max. frekvencia
    20 kHz Kész!

    Méret & súly

    Tömeg
    13 g Kész!

    Szín

    Szín
    Sárga Kész!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Jabra Elite Sport, zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite Sport zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Elite Sport sivo/zelené.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ