A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

JABRA Halo Smart, fekete

Termékkatalógus
JABRA Halo Smart, fekete
4,7 3 értékelés
Fej-/fülhallgató - vezeték nélküli, sztereó, mágneses fejhallgató, Bluetooth 4.0, rezgő, cseppálló, intuitív vezérlés, beszélgetési idő: akár 17 h, zenehallgatási idő: 15 h
Kód:  JAB1070a5c Termékszám:  100-98300000-60 Gyártó honlapja:

JABRA Halo Smart, fekete

A felső kategóriás kommunikációs megoldásokban sok éves tapasztalattal rendelkező gyártó most egy olyan  fejhallgatóval rukkol elő, amellyel mindig készen állsz a hívások fogadására, fejlett hang szolgáltatásokat érhetsz el, és kiemelkedő hangminőségben hallgathatsz zenét. Kiváló hangzás, szélvédett mikrofon és időjárásállóság garantálják, hogy a Jabra Halo Smart modell egy szeretett mobil társ lesz, aki elkísér, bárhová is tartasz.

Legfontosabb jellemzői

  • Idôjárásállóság (IP54)
  • 10 mm-es hangszórói a teljes zenei spektrumot lefedik
  • Hozzáférés a Siri-hez és a Google Now-hoz, egyetlen érintéssel
  • Jabra Voice Assist Assist +, amellyel könnyen megtalálod az eszközt/autódat
  • Szélvédett mikrofon a jobb hallhatóságért
  • Beszélgetési idő akár 17 óra, zenelejátszás akár 14 óra, készenléti idő pedig akár 22 nap is lehet
  • Hajlítható a nyakpánt a tökéletes kényelemért
  • A fülhallgatók mágnesesen csatlakoztathatók egymáshoz és a középrészhez

A kényelem szimbóluma

A fejhallgató egy ötletes összecsukási mechanizmussal rendelkeznek: a fülrészekben, és az összekötő pántban - amely a hagyományos fejhallgatókhoz képest rugalmasabban állítható - elhelyezett mágnesek segítségével. Útközben is állandóan készen kell állnod? Csak egyetlen gombnyomás, és azonnal hozzáférsz a Siri vagy a Google Now alkalmazásokhoz, hogy megkapd a szükséges információkat. Emellett Android-os készülékek esetén látni fogod a naptár figyelmeztetéseit, valamint az e-mailek, szöveges üzenetek és a szociális média értesítéseit.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Halo Smart, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Halo Smart Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Halo Smart Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ