AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

JABRA Halo Smart Blue

Termékkatalógus
JABRA Halo Smart Blue
Fej-/fülhallgató - vezeték nélküli sztereó, mágneses fejhallgató, Bluetooth 4.0, rezgés funkció, vízalló, intuitív vezérlés, akár 17 óra beszélgetési idő, akár 14 óra zenehallgatási idő
Kód:  JAB1070a5a Termékszám:  BLUHFPJHALOSMBL Gyártó honlapja:

JABRA Halo Smart Blue

Unja már, hogy telefonját minden egyes alkalommal elő kell vennie zsebéből, mikor telefonál? Vagy egyszerűen gyakran nem tudja kezében tartani a készüléket? A Jabra Halo Smart vezeték nélküli sztereó fejhallgató partnere lesz minden nap. A praktikus design abszolút elvarázsolja majd, hiszen olyan kényelmes, hogy csupán töltés céljából veszi majd le.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kényelmes viselet
  • A design ellenáll a szélnek és a víznek
  • Csodás hangminőségű hívások és zene
  • Akár 17 óra beszélgetési idő egy feltöltéssel
  • A mellékelt alkalmazás figyeli az akkumulátor állapotát

Talán még titkárát is felváltja

A Jabra Halo Smart fejhallgató intelligens fejlett időjárás-ellenálló képességgel rendelkezik, a másik fél minden egyes szót érteni fog a szuper hangszigetelésű mikrofonnak köszönhetően. Érdekes továbbá az alkalmazás, amely különösen az Android platformon működik kiválóan. Így például mindig pontosan tudni fogja, hogy mennyi van hátra az akkumulátor élettartalmából. Van még lehetőség a bejövő üzenetek, e-mailek, valamint egyéb értesítések, beleértve a naptári események olvasására. A fejhallgató is tárolja őket, így könnyen elérheti az alkalmazáson keresztül. Egy érintés, és már el is érheti a Google Now és Siri Assistant programokat.

A hang, ami feldob

Semmiképp sem kell majd félnie, akkor sem, ha zenét hallgat. Ebben a módban a fejhallgató 14 órán át működik. A 10 mm-es hangszóró nagy dolgokra képes, kedvenc dalának első hangjai máris boldoggá teszik Önt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Halo Smart Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Halo Smart Blue . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Halo Smart Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart blau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ