AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

JABRA Halo Smart Red

Termékkatalógus
JABRA Halo Smart Red
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - vezeték nélküli, sztereó, mágneses, Bluetooth 4.0, rezgés, cseppálló, intuitív vezérlés, beszélgetési idő akár 17 óra és 14 óra zenehallgatás
Kód:  JAB1070a5b Termékszám:  BLUHFPJHALOSMRE Gyártó honlapja:

JABRA Halo Smart Red

Unod már húzza a telefont a zsebéből minden alkalommal, amikor hívást? Vagy egyszerűen, gyakran van szükség a kihangosító? Vezeték nélküli sztereó fejhallgató Jabra Halo intelligens lesz a partnere minden nap. Annak gyakorlati végrehajtása teljesen elvarázsol, mert ők csak olyan kényelmes, hogy csak azért, hogy vegye le a töltéshez.

legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kényelmes viselet
  • Tervezés ellenáll a szél és a víz
  • Hívások és a zene csodálatos hang
  • Tart, akár 17 óra beszélgetési idő egy feltöltéssel
  • A mellékelt alkalmazás figyeli az akkumulátor állapotát

Talán még cserélni titkár

Headset Jabra Halo intelligens megnövekedett ellenállás az időjárásnak és a nagy odhlučněného mikrofon lesz a másik fél minden szót értek. Érdekes módon szállított olyan alkalmazás, amely kiemelkedik különösen az Android platform. Például mindig pontosan tudja, hogy mennyi van hátra az akkumulátor kapacitását. Ott van még a lehetőség, hogy olvassa el a bejövő üzenetek, e-mailek és egyéb értesítések beleértve események a naptárban. Fejhallgató is tárolja a helyét, ezért a nagyon könnyű megtalálni. Egy érintés is azonnal elérheti a Google Now és Siri asszisztens.

A hang, ami lelkesít

Határozottan nem szenvednek miközben zenét hallgat. Ebben a módban a fejhallgató készek működik az egész 14 óra. Hangszórók 10 mm képes nagy dolgokat, és az első hangok a kedvenc dal, amely így boldogan fejét.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Halo Smart Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Halo Smart Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Halo Smart Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart-Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart-Rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ