A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

JABRA Mini Black

Termékkatalógus
JABRA Mini Black
4,3 21 értékelés
Headset - Bluetooth 4.0, HD Voice technológia, akár 9 óra beszélgetési idő
Kód:  JAB2390a2c Termékszám:  100-92310000-60 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Mini Black

A kisméretű, vezeték nélküli Jabra handsfree garancia a kényelmes viseletre, hosszú üzemidőre és a kiváló hangminőségre. A tökéletes hangreprodukció érdekében HD Voice technológiával lett felszerelve, amely minden egyes szó kristálytiszta hangzását eredményezi. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megszabadulva a kábelek okozta korlátoktól szabad kezével bármi mást csinálhat. Mindeközben az illetékes személlyel épp úgy társaloghat, akárcsak személyes találkozás esetén.

Legfontosabb jellemzők

  • Mindennapi több órás használatra tervezve
  • Alkalmas multimédiás tartalom vezeték nélküli továbbítására (GPS, zene és podcast (A2DP))
  • HD Voice technológia a kiváló hangminőségű telefonbeszélgetésért
  • 2 viselési mód - gél fülhallgató vagy fül mögötti
  • A hangos útmutatás segítségére lesz az eszköz párosításában, informál a töltöttségi állapotról, csatlakozásról...
  • Akár 9 óra beszélgetési és 9 nap készenléti idő

Aggodalmak nélkül

A Jabra Mini viselete rendkívül kényelmes, így az alkalmas zene-, podcast- vagy akár navigációs rendszer hangutasításainak hallgatására. A handsfree kényelmes viseletét akár több órán át a két viselési mód teszi lehetővé - fülbe helyezhető gél fülhallgatók vagy annak fül mögötti rögzítése. A készülék elvesztésétől sem kell tartani. A telefonjára telepített alkalmazás jelzi a készülék használatának utolsó helyét.

Egyszerű használat

A készülék három intuitív elem segítségével kezelhető: klasszikus tolókapcsoló be-/kikapcsolásra, hívások fogadására és elutasítására szánt gomb és hangerő-szabályozó. A Jabra Mini headset hangos útmutatással is rendelkezik, amely az eszköz csatlakoztatásához nyújt segítséget, informál a töltöttségi állapotról és az figyelmeztet az elem szükséges újratöltéséről is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Mini Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Mini Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Mini Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Mini schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Mini schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ