A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

JABRA Pace Blue

Termékkatalógus
JABRA Pace Blue
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - sport fülhallgató, vízálló IP54, gyors töltés, 4.1 Bluetooth, akár 5 órát is kibír
Kód:  JQ445m9a Termékszám:  100-97700002-60 Gyártó honlapja:

JABRA Pace Blue

Stílusos, praktikus és egyben nagyon ellenálló sport fülhallgató, amely jó minőségű zenelejátszással hangsúlyozza ki kedvenc tevékenységét. A JABRA Pace szó szerint rendelkezik mindennel, amit egy ilyen eszköztől elvár. A speciálisan kialakított formája még a nagyobb aktivitást igénylő tevékenységek során is a fülében tartja a fülhallgatókat. Annak ellenére, hogy a JABRA Pace fülhallgatók nem mozdulnak el füléből, mégis kényelmes a viselésük. Ezt a már előbb említett ergonomikus tervezésű fogantyúk és a puha, gélszerű EarGels fülhallgató tartozékok teszik lehetővé. A csomagolásban több méretben is megtalálhatóak ezek a tartozékok. Elegendő, ha kiválasztja azokat, amelyek Önnek a legjobban megfelelnek. 

Ahogyan azt már fentebb említettük, a fülhallgatók főként sportoláshoz alkalmasak. Ebben a szellemben zajlott a tervezési folyamat. A JABRA Pace súlya mindössze 22 gramm, ennek ellenére  hihetetlenül ellenálló.  Még ha kint talicskák is esnének az égből, az sem fosztaná meg Önt az élménytől. A fülhallgatók ellenállnak az esőnek és az izzadságnak is (IP54). Ezen kívül a füldugó között lévő kábel fényvisszaverő anyaggal van bevonva, amelynek köszönhetően viselője jól láthatóvá válik éjszaka is.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, vezeték nélküli sport fülhallgató
  • Minőségi zenelejátszás
  • Jól tart a fülében
  • Kényelmes viselet, súlya mindössze 22 gramm
  • Ellenáll a víznek és az izzadságnak
  • Beépített, nagy teljesítményű elem
  • Beépített mikrofon
  • Beépített gombok

Tökéletes minden irányban

A JABRA Pace a vezeték nélküli fülhallgatók csoportjába tartozik. Mobiltelefonnal, tablettel, illetve egyéb kompatibilis berendezéssel való összekapcsolása Bluetooth technológia segítségével valósul meg. Ez egy remek hír, ugyanis sporttevékenységei közben nem fogja Önt akadályozni egyetlen zavaró kábel sem. A készülék belsejében egyebeken kívül található egy beépített mikrofon. Segítségével könnyedén elintézhető minden halaszthatatlan telefonhívását, a zsebéből sem lesz szükséges elővenni telefonját, illetve a telefontokból sem. A fülhallgatón ugyanis megtalálhatók azok a gombok, amelyek segítségével fogadni tudja a hívást. A hívás fogadásán, illetve befejezésén kívül még a lejátszott zenét is tudja szabályozni. Nem utolsó sorban érdemes megemlíteni azt a tényt is, hogy egy feltöltéssel akár 5 órán keresztül is tud megállás nélkül zenét hallgatni.

A csomag tartalma:
JABRA Pace fülhallgató
3 × géles Eargels tartozékok
1 x FitClip csat
USB kábel (töltéshez)

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Pace Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Sport Pace modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Pace Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Pace Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Pace Blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ