AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

JABRA Pace Red

Termékkatalógus
JABRA Pace Red
3,0 2 értékelés
Fej-/fülhallgató sport sztereó, vízálló IP54, gyors, Bluetooth 4.1, az akkumulátor élettartama akár 5 óra
Kód:  JQ445m9c Termékszám:  100-97700001-60 Gyártó honlapja:

JABRA Pace Red

Stílusos, praktikus és nagyon ellenálló sport fejhallgató, amely kihangsúlyozza a kedvenc tevékenysége a minőségi zene reprodukció. JABRA Pace van szó szerint mindent, amit elvár egy hasonló tartományban. Először is, vannak speciálisan kialakított fogantyúval, hogy tartsa a fejhallgatót a fülébe, akkor is, ha sebeaktivnější tevékenységet. Annak ellenére, hogy az JABRA Pace a füle tűzött, mert kényelmes viselet. Ezt biztosítja a már említett ergonomikus formájú fogantyú, valamint lágyzselatin kiterjesztése EarGels. A dobozban megtalálható több méretben kiterjesztést. Csak válassza ki az is, hogy a legjobban megfelel Önnek.

Mint már említettük, a fejhallgató, amelyet elsősorban a sportos használatra. Ez az a szellem, amely magában hordozza a teljes építési a készülék. Nemcsak JABRA Pace súlya mindössze 22 gramm, de ők is hihetetlenül tartós. Még ha ő kiesett talicskát, nincs korlátozás nélkül. Fejhallgató valójában ellenáll az esőnek és a verejték (IP54). Továbbá, a kábelt a kövek között készült fényvisszaverő anyag, amelyen keresztül, ha a világítás is jól látható akár éjszaka is.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, vezeték nélküli sport fejhallgató
  • Minőségi zenelejátszáshoz
  • Határozottan a füle
  • Kényelmes viselet, súlya mindössze 22 gramm
  • Ellenáll a víznek és az izzadság
  • Beépített nagy teljesítményű akkumulátor
  • Beépített mikrofon
  • Beépített gombok

Tökéletes minden irányban

JABRA Pace csoportjába tartozik a vezeték nélküli fejhallgató. Összekapcsolása egy mobiltelefon, tablet, vagy más kompatibilis eszközök segítségével történik a Bluetooth technológiát. Ez jó hír, mert ha sporttevékenység nem korlátozza semmilyen zavaró kábelek. A belső tér a műszer többek között az is a beépített mikrofon. Keresztül játékosan meg tudod csinálni segélyhívások, és anélkül, hogy ki a mobiltelefon a zsebében, vagy hüvely. A test a fejhallgató kerül kulcsokat, amelyek a hívás fogadásához. Keresztül a gombok mellett fogadására, illetve megszüntetését, hívás is a zenelejátszást. Végül érdemes megemlíteni, hogy az JABRA Pace tart egyetlen feltöltéssel akár 5 óra folyamatos lejátszást.

A csomag tartalma:
Fejhallgató JABRA Pace
3 × gél kiterjesztések Eargels
1 x clip FitClip
USB kábel (töltéshez)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Pace Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Sport Pace červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Pace Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Pace Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Pace Red.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ