Shop roku Shop roku

JABRA Pace Sárga

Termékkatalógus
JABRA Pace Sárga
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - sport sztereó, vízálló IP54, gyors, Bluetooth 4.1, az akkumulátor élettartama akár 5 óra
Kód:  JQ445m9b Termékszám:  100-97700000-60 Gyártó honlapja:

JABRA Pace Sárga

Stílusos, praktikus és nagyon ellenálló sport fejhallgató, amely kihangsúlyozza a kedvenc tevékenységed a minőségi zene reprodukcióval. A JABRA Pace szó szerint mindennel rendelkezik, amit egy ilyen eszköztől elvársz. Először is, a  speciálisan kialakított fogantyúval a fejhallgatót a füledben tarthatod. Annak ellenére, hogy a JABRA Pace fülhallgatókat a füledre tűzve hordhatod, viseletük mégis nagyon kényelmes. Ezt biztosítja a már említett ergonomikus formájú fogantyú, valamint az EarGels lágyzselatin kiterjesztés is. A dobozban megtalálható több méretben. Csak válaszd ki azt, amelyik a legjobban megfelel neked.

Mint már említettük, ezt a fejhallgatót elsősorban a sportos használatra tervezték. Ezt a szellemet magában hordozza a teljes építése a készüléknek. A JABRA Pace tömege mindössze 22 gramm, de mégis hihetetlenül tartós. A fejhallgató ellenáll az esőnek és a verejtéknek (IP54). Továbbá, a kábelt fényvisszaverő anyaggal vonták be, így éjszaka is jól látszódik.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, vezeték nélküli sport fejhallgató
  • Minőségi zenelejátszáshoz
  • Stabilan illeszkedik a fülbe
  • Kényelmes viselet, tömege mindössze 22 gramm
  • Ellenáll a víznek és az izzadságnak
  • Beépített nagy teljesítményű akkumulátor
  • Beépített mikrofon
  • Beépített gombok

Tökéletes minden irányban

A JABRA Pace a vezeték nélküli fejhallgatók csoportjába tartozik. Összekapcsolása egy mobiltelefonnal, tablettel, vagy más kompatibilis eszközökkel a Bluetooth technológia segítségével történik. Így a sporttevékenységek során a fejhallgató viselete semmilyen mértékben nem korlátozza a mozgást. A belső térben lévő műszerek közül elsősorban a beépített mikrofont kell kiemelni. Rajta keresztül a sürgős hívásokat gyorsan el tudod intézni, anélkül, hogy a telefonodat ki kellene venned a zsebedből. A fejhallgatón lévő gombokkal hívásokat fogadhatsz és fejezhetsz be. Ezekkel a gombokkal kezelheted a zenék lejátszását is. Végül érdemes megemlíteni, hogy a JABRA Pace egyetlen feltöltéssel akár 5 óra folyamatos lejátszást biztosít.

A csomag tartalma:
JABRA Pace fejhallgató
3 × gél: Eargels
1 x clip: FitClip
USB kábel (töltéshez)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Pace Sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Sport Pace žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Pace Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Pace gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Pace gelb.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ